Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 6 signalen dat jij date met een player

6 signalen dat jij date met een player

6 signalen dat jij date met een player
Koffie of seks?

En het was nog zo gezellig met L., je nieuwste Tinder-date. Hij zag er nu eens echt uit als zijn foto, nam je mee naar een leuk café’tje en moest lachen om jouw hi-la-rische grapjes. Vorige week hadden jullie nota bene nog een middagdate en je hebt zijn vrienden al ontmoet. Nouja, jullie kwamen ze tegen, maar toch. Je had je vriendinnen alvast laten weten dat je misschien binnenkort wel eens single-af zou kunnen zijn, maar nu hoor je niks meer. Je laatste zorgvuldig nonchalant opgestelde appje blijft al dagen onbeantwoord.

Girlfriend, you have been played.

giphy (27)

Waardeloos, juist omdat jij dacht nu toch echt wel oud en wijs genoeg te zijn om niet meer in de valkuil van zo’n casanova te trappen. Dames, let goed op: de hedendaagse player ziet er niet uit als Peter André in zijn glory days en is niet opzichtig andere meisjes aan het versieren waar jij bij bent, zoals ongeveer de players uit de film (ga maar na: Ten Things I Hate About You, She’s All That, Grease..) De player anno 2016 is slimmer dan dat, maar wij gelukkig ook.

Met deze signalen herken je hem wél:

 

1. Hij kan goed om de hete brij heen draaien

Relaties komen niet ter sprake, (ex-)vriendinnetjes, scharrels en zijn Tinderverslaving evenmin. Hij lijkt gewoon een relaxte gast zonder skeletten in zijn kast en jij durft niks te vragen, want jij bent immers ook een relaxte chick. Natuurlijk heb je ook zwijgzame types, maar als een gast helemaal niks zegt over zijn relatiegeschiedenis is dat op z’n zachtst gezegd vreemd. Wees gewaarschuwd voor de man die zich hult in een zwijgzaamheid!

 

2. Hij is heel dominant

Als een man bij de eerste ontmoeting vrij dominant overkomt (“slapen we bij jou?”) is dat meestal geen goed teken. Hobbel niet zomaar als een gewillig kuiken achter je date aan als hij aanbiedt je naar huis te brengen. Meestal zinspelen players schaamteloos op de seks die ze willen hebben, vrouwen willen het alleen niet altijd horen. Let wel: wij preken hier niet voor een celibatair leven, als jij wil scharrelen, zeker doen. Maar onthoud: de man die niet wil dat je blijft slapen omdat “zijn ouders zondagochtend om 7 uur langskomen” is niet geïnteresseerd in een betekenisvolle relatie. Of toch zeker niet met jou.

giphy (25)

3. Zijn complimentjes zijn overdreven

“Ik sta je al de hele tijd te bewonderen  – jij bent absoluut de mooiste vrouw in de hele club, je ogen zijn als sardientjes, your body is a wonderland, als jij lacht, lacht heel de wereld mee..”

En dit alles om half 6 zondagochtend in de schraalste discotheek van de stad.

(kijk voor de zekerheid ook nog even om je heen: zijn er überhaupt nog andere vrouwen?)

 

4. Hij heeft het constant over ‘vrijheid’

 

Eerlijk, sommige mannen playen je niet bewust. Als een kerel bijvoorbeeld constant bezig is over hoe geweldig hij het vindt om vrij te zijn en hij duidelijk maakt dat hij nog geen zin heeft om zich te binden, is dat in principe wel een teken. Een duidelijk teken, dames. Als jij dat negeert, zal hij denken dat je helemaal okee bent met zijn losbandigheid en de ‘friends with benefits’- situatie waar jullie in zitten, terwijl je in feite al matching badjassen hebt besteld.

 

1497620

5. Hij “twijfelt aan het concept relatie”

Vrij vertaald: ik wil gewoon op dit moment geen relatie, maar ik wil wel mijn seksuele driften op iemand botvieren en vanavond had ik aan jou gedacht.

NB. In dit geval is het dus totaal niet de bedoeling dat je hem probeert te overtuigen dat relaties heel fijn kunnen zijn of -nog erger- dat je jezelf wijs maakt dat hij door jou wel in zal zien dat hij toch eigenlijk diep van binnen wel een relatie wil. Dat gebeurt alleen in films. Echt waar.

 

Lees ook:

8 signalen dat hij bindingsangst heeft

De vrouw op wie elke man verliefd wordt

Heb jij al een kwarrel?

 

Bron: flair.be // afbeeldingen: giphy