Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 5x zo verkoop je in no-time oude kinderspullen (en scoor je zelf wat nieuws)

5x zo verkoop je in no-time oude kinderspullen (en scoor je zelf wat nieuws)

5x zo verkoop je in no-time oude kinderspullen (en scoor je zelf wat nieuws)

Je kinderen zijn na twee keer knipperen alweer uit hun kleren gegroeid en hun speelgoed zijn ze sneller zat dan je lief is. Weggooien en nieuwe kopen? Zonde! Daarom: vijf manieren om je kinderspul sneller te verkopen én nieuwe (tweedehands) kleertjes, schoenen en speelgoed te scoren.

IJ-Hallen

Op de vlooienmarkt in de Amsterdamse IJ-Hallen wordt van alles verkocht: van (kleine) meubels en hebbedingen tot vintagestukken en kinderkleding. Hier scoor je dingen voor een prikkie, en als je niks tegenkomt, is het sowieso leuk om hier een dag rond te struinen. Of huur zelf een kraam. ijhallen.nl.

IJ-Hallen omdat: je naast verkopen/kopen ook een gezellige dag hebt.

Reshopper

Via de app Reshopper (beschikbaar voor iOs en Android) koop en verkoop je met één klik kinderspullen in je eigen buurt. Bij deze app hoef je niet eerst door meerdere categorieën heen te scrollen, waardoor ie lekker snel werkt. Daarnaast worden commerciële aanbieders van de app geweerd.

Reshopper omdat: je (ver)koopt in de buurt, waardoor je verzendkosten bespaart en het ook nog eens sociaal is.

Marktplaats

Op good old Marktplaats.nl moet je soms even zoeken, maar dan heb je ook wat. Gebruik tijdens het zoeken meerdere zoekwoorden, zodat je de pareltjes eruit vist. En denk daar ook aan je iets verkoopt. Nog een tip: maak duidelijke foto’s, en meer dan één. Zelf ben je ook sneller gecharmeerd van een goed belichte kast dan van een wazige foto, toch?

Marktplaats omdat: Met de nieuwe app is het supermakkelijk om spullen te plaatsen en te kopen.

Facebook

Veel woonplaatsen hebben inmiddels een eigen Facebookgroep waar spullen en kleding worden verkocht en gekocht. Vaak zijn er ook speciale groepen voor kinderspullen. Een kwestie van jezelf aanmelden en afwachten wat je tegenkomt of waarmee jij iemand blij kunt maken.

Facebook omdat: je de spullen vaak in de buurt kunt ophalen. Scheelt tijd en geld.

Kinderkledingbeurs

Geen zin om de hele dag achter een kraam te staan? Bij een kinderkledingbeurs wordt je kleding voor je verkocht. Soms kun je na afloop de opbrengst ophalen, soms gaat het naar een goed doel en soms wordt het tussen beiden verdeeld. Voor meer info: kinderkledingbeurs.nl.

Kinderkledingbeurs omdat: je zelf helemaal niets, noppes, nada hoeft te doen.