Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 3 x alternatieven voor je dagelijkse kopje koffie!

3 x alternatieven voor je dagelijkse kopje koffie!

3 x alternatieven voor je dagelijkse kopje koffie!

Wakker worden zonder een kopje koffie – of twee – is voor velen een lastige opgave. Wij starten ook maar lastig op zonder onze dagelijkse coffee fix. Toch is het drinken van veel koffie niet écht een gezonde hobby, om over je stuiterende energiepeil maar te zwijgen. Daarom delen we vandaag 3 alternatieven, waarmee je op een natuurlijke manier een energy boost kunt krijgen!

Matcha Green Tea Latte! Bekijk het recept hier.

Matcha is een smaak waar je misschien eventjes aan moet wennen, maar geloof ons, wanneer je eraan gewend bent wil je niets anders meer. Matcha bevat groene thee bladeren, waardoor je veel energie van ’t drankje krijgt. Daarnaast zit het ook nog eens boordevol antioxidanten!

Pittige turmeric latte met peper en kaneel! Bekijk het recept hier!

Met dit drankje wordt je gelijk helemaal wakker, doordat er veel pittige ingrediënten in zitten. Het is verwarmend en ook nog eens ontzettend gezond. Turmeric, oftewel kurkuma, werkt ontstekingsremmend, bevat veel antioxidanten en zou de kans op hart- en vaatziekten sterk verminderen.

Chai Latte! Bekijk het recept hier.

Ook Chai is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond! Het is een krachtig mengsel van thee, kruiden en specerijen en zou goed zijn voor een goede spijsvertering. Daarnaast zou het zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel en bevat ook Chai weer veel antioxidanten.

Lees ook: