Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 11x manieren om je zwangerschap aan te kondigen

11x manieren om je zwangerschap aan te kondigen

11x manieren om je zwangerschap aan te kondigen

De eerste twaalf weken van je zwangerschap zijn altijd even spannend, maar daarna kun je het eindelijk van de daken schreeuwen: we’re having a baby!

Omdat dit wel een heel bijzonder nieuwtje is, wil je het natuurlijk op een leuke manier brengen. And that’s where we come in… Wij hebben namelijk 11 superoriginele manieren om aan te kondigen dat je zwanger bent op een rij gezet. Van de ‘gouwe ouwe’ echofoto tot creatief met ballonnen. Om nog maar niet te spreken over de té leuke dingen die je met simpele krijtjes kunt maken. Kijk je mee? We zijn benieuwd op welke manier jij het nieuws gaat brengen…

Bye bye alcohol

wijn

Omdat alcohol en je zwangerschap een slechte combi zijn, is het dé manier om duidelijk te maken dat je zwanger bent. Eén van lastigste dingen als je net zwanger bent, is om smoesjes te verzinnen waarom je niet drinkt op een feestje. Antibioticakuurtje, “ik moet rijden” en “ik voel me al niet zo lekker” zijn de meest gebruikte. Hoe leuk is het dus, om met een wijntje het nieuws te brengen!

Zeg het met schoenen

shoenen

Wij zijn fan van dit idee! Maak een lieve foto van jullie schoenen en een paar extra schoentjes die de baby aankondigen. Ben je niet zo een fan van foto’s? Zet jullie schoenen dan gewoon op de grond neer, met de babyschoentjes er naast. Zo heb je wel meteen een goed excuus om babyschoentjes te kopen. Win win!

Grote broer of grote zus

broer-zus

Hebben jullie al een kindje en zijn jullie dus in verwacthing van nummer twee? Laat jullie kindje dan het geweldige nieuws brengen. Hij wordt tenslotte grote broer – of zij, grote zus – en dat is een hele belangrijke taak!

Creatief met krijt

krijt

Voor de creatievelingen onder ons is deze manier om babynieuws te brengen ge-wel-dig! Wie wist dat je zulke leuke dingen met krijt kon doen? Teken en een dikke buik en het nieuws is duidelijk!

Balloon party

ballonnen

Voor een fotoshoot is dit dé perfecte prop om te gebruiken. De speelsheid spat er vanaf en hoe duidelijk wil je het hebben? Ook leuk om iedereen bij jullie thuis uit te nodigen en dan de ballonnen op een mooie plek in huis op te hangen. Kunnen jullie er meteen een – alcoholvrij – drankje op doen!

Nog meer originele manieren om aan te kondigen dat jullie een kindje krijgen? Check het op KidsToday.nl!

 

Tegelijk zwanger met één van je vriendinnen? Dan is dit misschien ook een leuke manier om jullie zwangerschap aan te kondigen!