Masturberen  Beeld GettyImages
MasturberenBeeld GettyImages

Happy end: ‘Zou de glazenwasser opgewonden raken, bij het zien van mijn naakte lichaam?’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week Margot (32). Ze woont samen met Pjotr en droomt van de glazenwasser.

“Pjotr kust me gedag: ‘Vergeet je niet dat de glazenwasser straks komt?’ fluistert hij in mijn oor. ‘Zal ik het gordijn anders even dichtdoen?’. Ik ben in één keer wakker. ‘Nee, dat hoeft niet,’ zeg ik, waarna ik hem uitzwaai. Twee maanden geleden had ik een enorme vibe met de glazenwasser. Toen hij op de ladder stond en ik op dat moment mijn bed opmaakte, keek hij me indringend aan.

Ik zag door de ruit een twinkeling in zijn ogen en rond zijn lippen speelde een glimlachje. Alsof hij wilde zeggen: ik duik zo met jou op dat bed. Daar moet ik regelmatig aan denken. Ook als ik masturbeer, terwijl Pjotr de deur uit is voor zijn werk. Hoe hij het vindt als ik naakt op bed lig, terwijl hij de ramen lapt. Zou de glazenwasser opgewonden raken, bij het zien van mijn naakte lichaam?

En gefrustreerd raken omdat ik vol in zijn zicht lig, maar hij me niet kan aanraken? Ik hoor een busje de straat in rijden. Zou dat hem zijn? Via het raam loer ik naar beneden. Ja, hij is het. En er liggen twee ladders op het dak. Hij heeft een collega meegenomen. Een nieuwe denk ik, want ‘mijn’ glazenwasser staat met woeste armgebaren op straat uit de leggen hoe het allemaal werkt. Dan draait hij zich om en kijkt hij me recht aan. Ik steek mijn hand op. Hij ook, met een glimlach. Wat ziet hij er goed uit in zijn strakke witte shirtje en cargobroek.

Zijn bruine huid steekt er mooi bij af. De andere glazenwasser heeft donkerblonde krullen in een staartje en draagt een donkerblauwe overall. Ze beginnen aan mijn kant, zie ik. Bij mijn directe buren. Zal ik het doen? Zal ik me snel uitkleden, de Rabbit uit mijn nachtkastje pakken en met mezelf spelen? Als vanzelf knoop ik mijn pyjama los. Ik wil dat ze me zien. Allebei.

Ik wil dat ze zien hoe ik geniet, als ik met de Rabbit langs mijn schaamlippen ga. Hoe mijn clitoris opzwelt terwijl ik hun blikken op mijn naakte lichaam voel. Ik open mijn nachtkastje en grijp mijn speeltje eruit. Dan ga ik op bed liggen, met mijn benen wijd, en zet ’m aan. ’s Ochtends ben ik sowieso meer opgewonden, maar nu raast de geiligheid door mijn lijf.

Ik hoor stemmen dichterbij komen, en dan twee ladders die tegen het raamkozijn worden gezet. Het zoemt tussen mijn benen en mijn adem klopt in m’n keel. De voetstappen op de ladder komen steeds dichterbij. De stemmen klinken steeds luider, en dan… stilte. Ik kijk naar het raam, weer recht in de grote bruine ogen van mijn glazenwasser.

‘Wauw’ hoor ik hem zeggen, en hij neemt me goed in zich op: mijn borsten met harde tepels die heen en weer gaan, op het ritme van mijn speeltje dat steeds sneller in en uit me glijdt. Het armpje dat woest trilt op mijn clitoris. Ik doe mijn benen iets wijder, zodat de heren er goed zicht op hebben. Zodat ze zien dat ik op het punt van klaarkomen sta.

De collega morrelt wat aan het kozijn. ‘Hallo? Het raam is open. Mogen we binnenkomen?’”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 15-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden