sexy vreemdeling Beeld GettyImages
sexy vreemdelingBeeld GettyImages

Happy end: “Zal ik je ook uit je blouse helpen?’ vraagt de sexy vreemdeling’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Tikka (36), ze is getrouwd.

“Met een schok komt de trein tot stilstand. Uiteraard net op het moment dat ik een slok thee neem, waardoor de warme thee in mijn decolleté klotst. De student schuin tegenover me in de coupé - de enige andere passagier - moet erom lachen. Wat brutaal.

“Ben je niet veel te jong om eerste klasse te reizen?” vraag ik hem snibbig. “Het is niet zo dat ik ervoor betaald heb,” biecht hij op. “Maar ik zag jou instappen op Utrecht Centraal en wilde je wel van dichtbij bekijken. Bovendien, op deze route komt de conducteur ’s avonds toch niet langs.”

Daar heeft hij gelijk in, moet ik toegeven, terwijl ik me uit mijn natte jas en blouse probeer te wurmen. “Zou je misschien kunnen helpen?” vraag ik hem, omdat mijn haar vastzit in de rits. Hij is langer dan ik dacht. En knapper ook, nu ik hem eens goed bekijk. Hij ruikt ook lekker, naar een kruidige aftershave, bedenk ik me terwijl hij heel zachtjes mijn haren uit de rits van mijn jasje trekt. “Zo,” zegt hij, waarna hij me galant helpt. Dan laat hij zijn ogen rusten op mijn decolleté.

De thee heeft mijn witte blouse doorweekt. De contouren van mijn borsten en het rode kanten behaatje dat ik draag, zijn duidelijk zichtbaar. “Zal ik je ook uit je blouse helpen,” vraagt hij dan. Ik knik. Hij komt naast me zitten en maakt voorzichtig alle knoopjes los. Zijn adem stokt als hij mijn borsten ziet. Glanzend van de thee, met stijve tepels die door het kanten behaatje priemen.

“Zo is het genoeg,” zeg ik, terwijl ik hem wegduw. “Ik ben keurig getrouwd.” Teleurgesteld zakt hij op de bank tegenover me. “Mag ik wel even naar je kijken?” vraagt hij. Ik glimlach. Dat mag. “En vind je het goed dat ik het mezelf iets gemakkelijker maak?” Ik knik, zowel nieuwsgierig als een beetje opgewonden.

Hij maakt zijn riem los en trekt de rits van zijn broek naar beneden. Met een hand glijdt hij over de bobbel in zijn boxershort. Hij trekt vragend een wenkbrauw op. Ik knik weer, benieuwd wat er komen gaat. Hij zakt iets onderuit en haalt dan zijn harde penis tevoorschijn. Wat een groot en recht gevaarte. Zachtjes begint hij eraan te trekken, terwijl hij zijn ogen niet van mijn borsten af kan houden.

“Wil je nog meer om naar te kijken?” vraag ik. Ik trek mijn rok omhoog, spreid mijn benen en laat de hoge hak van mijn schoen op zijn knie rusten. Hij vloekt zachtjes van opwinding, terwijl zijn hand sneller op en neer gaat.

Zal ik het doen? Zal ik hem echt een showtje geven? Ik sabbel verleidelijk op mijn vinger om die wat nat te maken en leg hem dan op de stof van mijn rode string, precies op mijn clit. Die is behoorlijk opgezwollen door deze sexy vreemdeling. Zijn adem stokt hoorbaar, als ik de stof opzij duw en een vinger bij mezelf naar binnen breng…”

Redactie FlairGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden