Vreemdgaan Beeld GettyImages
VreemdgaanBeeld GettyImages

PREMIUM

Happy End: ‘Zachtjes,’ fluistert mijn vriend. ‘Je wilt Soraya niet wakker maken’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieeen. Deze week Soraya (37). Ze heeft een vriend.

‘Mijn vriend vrijt met mijn beste vriendin’

“Zoals altijd draai ik me bij het ontwaken om, mijn arm uitstrekkend naar Raymond om hem even te strelen. Maar de plek naast me in bed is leeg. En wat is dit voor een dekbedovertrek? Dan valt het kwartje. We zijn met mijn beste vriendin Leila en haar vriend Kenneth een lang weekend weg. Kenneth zou een lange hike maken, misschien is Raymond met hem meegegaan. Ik stap uit bed, fris me snel op en loop zachtjes richting de keuken.

Misschien ligt Leila nog te slapen en ik wil haar niet wakker maken. In de keuken vind ik een briefje van Kenneth, dat hij rond elf uur weer thuis is. Ik kijk op de klok, het is iets over half acht. De eerste zonnestralen schijnen de keuken in, en ik zie de sneakers van Raymond bij de deur. Wat gek, waar zou hij zijn? Op mijn tenen sluip ik weer richting de slaapkamers. Voor de deur van Leila en Kenneth blijf ik staan, want ik hoor gestommel en gekraak aan de andere kant. En gezucht. Ik buig voorover om door het sleutelgat te kijken. Een blauwe deken gaat op en neer en dan zie ik een diepbruine schouder.

De schouder van Raymond. Mijn vriend vrijt met mijn beste vriendin, maar ik kan haar niet zien. Ik hoor alleen haar zachte gekreun. Het verbaast me niets dat die twee uiteindelijk samen in bed zijn beland. Raymond en ik hebben een open relatie en ik weet dat hij Leila – een Kim Kardashian-lookalike – heel sexy vindt. En zij hem. Kraak alsjeblieft niet, prevel ik, als ik de hendel heel voorzichtig naar beneden duw. Ja, ik loop naar binnen. Ik moet wel, ik moet dit van dichtbij bekijken. Mijn kimono laat ik nog op de gang van m’n schouders glijden, op de grond. Leila’s kamer heeft een klein halletje en ik kruip naakt naar het voeteneind van het bed, tot ik perfect zicht heb op mijn vriend die Leila net omdraait.

Groot en dik

Tijdens de draai kijkt ze net achterom en onze blikken vangen elkaar. Ze trekt vragend een wenkbrauw op, waarop ik glimlach. En ik knik bemoedigend. Leila gaat op haar handen en knieën zitten, terwijl Raymond in één keer diep in haar stoot. Ze slaakt een kreet. ‘Zachtjes,’ fluistert mijn vriend. ‘Je wilt Soraya niet wakker maken.’ Het lijkt wel alsof alle spieren in Raymonds lichaam aangespannen zijn: zijn sterke rug, zijn armen, en die heerlijke ronde billen die een stotende beweging maken. In en uit Leila, die het zachtjes uitschreeuwt in haar kussen. Ja, Raymond is zo groot en dik, dat het soms pijn doet.

Lekkere pijn, dat wel. Ik voel tussen mijn benen dat ik al behoorlijk opgewonden ben van alles wat ik voor me zie gebeuren. Na nog een laatste blik, kruip ik weer naar de deur. Ik doe mijn kimono weer aan en sluip naar mijn slaapkamer, waar ik het bad alvast laat vollopen. Raymond zal er meteen induiken straks en na een paar minuten rust, spring ik erbij. Dan mag hij me hard van achteren nemen. Net zoals hij nu doet bij Leila.”

Deze ‘Happy End’ lees je in Flair 20-2023. Meer van zulke verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden