Happy end: seks met mijn buurman de seksgod Beeld Getty Images
Happy end: seks met mijn buurman de seksgodBeeld Getty Images

Happy end: ‘Voor ik het wist zat ik boven op mijn naakte buurman in zijn bed’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over de onvergetelijke seks met de buurman: een ware seksgod.

“Al vanaf dat ik daar kwam wonen, had ik een oogje op hem. Hij was knap, leuk, aardig, grappig. Maar ja, hij had wel iedere nacht iemand anders. Dat wist ik, want ik zie die meiden ’s ochtends vertrekken als ik naar mijn werk ga. We flirtten altijd, maar daar bleef het bij. Tot die ene avond...”

Seks met de buurman

“Hé, buuf”, zei hij toen ik ’s avonds na een borrel thuiskwam. Hij stond alleen op de stoep een sigaretje te roken. “Goh, ben je alleen?”, zei ik – ik was duidelijk een beetje aangeschoten. Hij lachte en zei dat hij inderdaad alleen was, zijn date had hem laten zitten. “Sneu hoor”, zei ik. En ik wilde naar binnen lopen. Hij vroeg me waarom ik alleen was en ik antwoordde dat ik een borrel had gehad met collega’s.

Of ik nog zin had in een borrel? Alles in mij zei: NEE! HIJ IS EEN PLAYER! Maar voor ik naar mijn verstand kon luisteren, zat ik al op zijn bank aan een glas rode wijn (hele goeie, uit een of ander bijzonder jaar – wat ‘ie precies zei weet ik echt niet meer).”

'De spanning was om te snijden'

“Dit was de eerste keer dat we zo dicht bij elkaar in een ruimte waren en de spanning was om te snijden. Hij kwam naast me zitten op de bank en voor ik het wist waren we aan het zoenen. En niet zomaar zoenen, behoorlijk gepassioneerd meteen. Hij was behoorlijk gepassioneerd en kwam bovenop me zitten, met zijn benen aan beide kanten. Ik voelde zijn harde pik prikken in mijn buik.

Van het een kwam het ander en voor ik het wist lagen overal kledingstukken en zat ik boven op mijn naakte buurman in zijn bed. Grappig genoeg weet ik nu wat de geluiden betekenen die ik altijd hoor als ik onder zijn slaapkamer in m’n eigen bedje lig, want zijn bed kraakt als een gek. Ik maakte trouwens ook behoorlijk veel geluid, net als de buurman.”

Happy end

“Hij neukte me hard en wild en ik bereed hem. Hij was ervaren, dat merkte je aan alles. Hij speelde precies op het juiste moment met alle gevoelige plekjes op mijn lijf. Hij hijgde, zei dat ik zo lekker was en dat hij dit vanaf het eerste moment al wilde.

En toen kwam ik tot een orgasme dat ik nog nooit had beleefd. Maar in plaats van te stoppen, legde hij me op mijn rug en ging nog even door over mijn clit. Ik squirtte, iets wat ik nog nooit had gedaan. In ineens begreep ik waarom al die meisjes iedere avond terugkwamen bij hem: dit is een ware seksgod.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden