Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Happy end: “Al die mannen en ik had alleen maar oog voor haar”

Happy end: “Al die mannen en ik had alleen maar oog voor haar”

Happy end: “Al die mannen en ik had alleen maar oog voor haar”

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over  de eerste keer seks met een vrouw. 

Tekst: Anoniem

“Nog nooit eerder was ik verliefd geweest op een vrouw. Ik ben 32 en heb altijd relaties gehad met mannen. Toen ik haar leerde kennen, was ik twee maanden single. Maar die aantrekkingskracht, en dat gevoel van écht iemand willen, dat had ik nog nooit ervaren.

Oogcontact in de club

We stonden in de club. Ik met wat vrienden, beetje bier drinken, beetje dansen, beetje om ons heen kijken. En in het hoekje stond zij. Blond haar, rode lippen en ze dronk een wijntje. Het viel me wel op dat ze de hele tijd naar ons keek, maar ik zocht daar niets achter. Tot ze op een gegeven moment naar me toe kwam en vroeg of ik een biertje wilde.

‘Elektrische schok toen ik haar aanraakte’

Nou, dat wilde ik wel. Vanaf het moment dat ze mij dat biertje gaf en ik haar hand aanraakte, wilde ik haar. Het was een soort elektrische schok, iets wat ik nooit eerder bij een partner heb ervaren. We kletsten en een uur later zei ze dat ze naar huis ging: “Loop je mee?”. Zonder nadenken pakte ik m’n jas, zei m’n vrienden gedag en verliet met haar de club. We liepen naar haar huis, tien minuutjes. En voor de deur zoende ze me. Op dat moment wist ik het zeker: ik wil seks met haar. NU.

‘Ze legde mijn handen op haar borsten’

Ze trok me mee naar binnen en ontdeed me van mijn kleding. Ik stond er een beetje stuntelig bij en vertelde dat ik nooit eerder seks had gehad met een vrouw. Dat verbaasde haar, maar deed haar niets. Ze dirigeerde me naar haar bank en klom boven op me, terwijl ze me bleef zoenen. Ze deed haar jurkje uit en legde mijn handen op haar borsten. Alles voelde zo natuurlijk, ik hoefde niet na te denken.

‘Ik likte haar kut en ze kreunde’

Bij mannen dacht ik vaak: oh god doe ik het wel goed, maar bij haar voelde het alsof mijn lichaam precies wist wat er moest gebeuren. Dus ik deed haar broek uit, legde haar op de bank en begon haar te vingeren, terwijl ze mijn tepels likte. Vervolgens likte ik haar kut en ze kreunde zachtjes. Ik begon mezelf ook te vingeren, maar ze stopte me, legde me neer en zei dat ze me zou laten klaarkomen. En dat deed ze. Ze zat bovenop me en bewoog haar kut over mijne heen, terwijl ze mijn tepels likte en met een hand mijn clitoris bewerkte. Op het moment dat ze voelde dat ik kwam, stopte ze haar vingers in mijn kut en zo kwam ik tot het allerlekkerste orgasme dat ik ooit gehad had. Ze hielp zichzelf tot een hoogtepunt, terwijl ik haar bleef zoenen en strelen.

Dit was de eerste keer en daarna volgde nog talloze keren. Want deze aantrekkingskracht, daar wil je alleen maar meer van.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images