webcamseks  Beeld Getty Images
webcamseksBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Plagerig grijp ik mijn beide borsten en ik knijp erin’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Kim (34), die getrouwd is met Rogier.

“Er zijn nu al zeventien mannen online. Zeventien opgewonden mannen die zich intens verheugen op de show die ik ga geven. ‘Zitten jullie er een beetje comfortabel bij?’ vraag ik verleidelijk in de camera. Het regent ja’s in de chat. ‘Mooi,’ glimlach ik. Ik heb de webcam zo opgesteld dat mijn kijkers ultiem zicht hebben op mij en mijn lichaam.

Ja, ook mijn hoofd komt in beeld. Ik heb niets te verbergen en ik wil dat de heren zien hoe ik van de webcamsessie geniet. Het idee dat zeventien mannen – and counting – zo opgewonden van me worden dat ze me per minuut royaal betalen, vind ik heel spannend. Uit geiligheid zou ik het liefst al meteen mijn vibrator pakken en die bij mezelf inbrengen. Maar ja, dan duurt een sessie hoogstens drie of vier minuten en dat is zonde. Want hoe meer mannen er meekijken en hoe langer ze dat doen, hoe meer ik verdien. Dat vind ik enorm spannend: hoeveel geld hebben ze voor me over?

Inmiddels zijn er al eenendertig mannen in de chat. Tijd om de show te beginnen, dus ik doe mijn ochtendjas uit en ga op bed zitten. Ik draag een roze transparant babydolletje met daaronder een kleine matching string. Ik houd mijn linkerarm voor mijn borsten: ik draag immers geen beha en mijn tepels zijn goed zichtbaar door het dunne stofje. ‘Laat je arm zakken, schoonheid,’ typt een kijker. Plagerig grijp ik mijn beide borsten en ik knijp erin.

Ik stel me voor dat er nu heel wat broekritsen opengaan. Dat de mannen zichzelf strelen terwijl ze op me geilen. Met mijn vingertoppen glijd ik over de bovenkant van mijn borsten, tot ik mijn handen laat zakken. Ik lach lief en draai mijn borsten in de richting van de camera. Ik hoor piepjes: er worden massaal fooien gegeven. ‘Willen jullie meer zien?’ vraag ik terwijl ik denk aan de nu 56 geile mannen aan de andere kant van de webcam.

Ik kom iets omhoog en draai me om. Zo hebben de heren goed zicht op mijn billen. Ik buig voorover, met mijn benen een beetje uit elkaar en mijn billen goed naar achteren. Dan glimlach ik over mijn schouder. Zal ik ze vast een beetje teasen? Ik sabbel op mijn wijsvinger om die een beetje nat te maken en breng mijn hand tussen mijn benen.

Omdat ik nog steeds voorovergebogen zit, hebben al die mannen goed zicht op mijn vingers die over mijn schaamlippen glijden. Ik schuif het stringetje aan de kant en kruip naar achteren, naar de camera toe. Het idee dat inmiddels bijna tachtig mannen zien hoe ik een vinger naar binnen breng, maakt me gek. Ik ben zo opgewonden, dat ik mezelf in moet houden om niet nu al all the way te gaan...”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 06-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden