Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Erotisch verhaal: de picknick die eindigde met de pik van Nick

Erotisch verhaal: de picknick die eindigde met de pik van Nick

Erotisch verhaal: de picknick die eindigde met de pik van Nick

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over seks in de sauna.

“De kop van dit stukje klinkt flauw, maar is wel echt waar: ik ging picknicken met mijn Tinderdate Nick en uiteindelijk hadden we seks. Nick en ik hadden via Tinder al een tijdje heen en weer geappt. Eerst braaf: wat doe je voor werk, waar woon je, hoelang ben je al vrijgezel. Later wat vrijpostiger: wat zou je altijd nog een keer willen doen op seksueel gebied, wat is je geilste fantasie en ook: heb je wel eens buiten seks gehad?”

Picknicken met Tinderdate

“Ik had dat al wel eens gedaan, maar Nick niet. En zo kwamen we op de Piknick met Nick. De intentie was er dus al vanaf het begin: we gaan picknicken en dan gaan we seks hebben. Al hadden we dat niet zó expliciet uitgesproken.

Helaas was het geen mooie dag voor een picknick. Een beetje bewolkt en er stond ook wat regen in de weersvoorspelling app. Maar goed, we gingen gewoon. Nick zou zorgen voor het eten en drinken, ik regelde de paraplu’s. We spraken af in het park en ik zag hem al zitten. Hij was (gelukkig) net zo knap als op de foto. Een brede man, klein baardje, kort haar. Wel een type ‘badboy’, maar daar houd ik wel van.”

Samen met u, onder de paraplu

“We begonnen met de picknick en aten de hapjes. Hij had een fles witte wijn bij zich (goede keuze) en heerlijke sandwiches, cupcakes en weet ik het wat. Het begon inderdaad te regenen, dus we zaten onder de paraplu te eten. Grote voordeel: er was verder niemand in het park.

De eerste fles wijn hadden we soldaat gemaakt en voorzichtig legde je jouw hand op m’n buik. De parpalu’s hadden we als een soort beschermveld om ons heen gezet. Je zoende me en ging direct onder m’n jurk. Je begon met het stimuleren van m’n clit en ik voelde dat ik nat werd. We moesten natuurlijk een beetje discreet blijven – we konden moeilijk naakt in dat park gaan zitten – dus je trok mijn string uit, maar liet m’n jurkje aan.

Ik zag dat je hard werd en kwam wat dichter tegen je aan liggen, zodat mijn hand ongezien richting je pik kon gaan. Ik bevrijdde hem uit je strakke spijkerbroek en trok je af. Je kreunde een beetje in m’n mond, want we waren nog steeds aan het zoenen.”

‘Je nam me vanaf de zijkant’

“Ik draaide me van je af, met m’n gezicht richting de paraplu’s, zodat je me vanaf de zijkant kon nemen. Het rokje was aan de achterkant omhoog en je had je arm om me heen geslagen. Vanaf de buitenkant zag het eruit alsof we aan het knuffelen waren, maar er gebeurde veel meer. Je stootte in me. Eerst zachtjes, steeds iets harder, terwijl je hijgde in m’n oor. Ik bracht je hand weer naar m’n clit. Juist dat mensen ons zouden kunnen zien, maakte de hele ervaring nog veel geiler.”

Lees ook:
Erotisch verhaal: ‘Opgewonden trok hij mijn jas open en maakte hij de ritsen van mijn skipak los’

Boven op in het park

“Ik wilde boven op je zitten en bedacht dat het wel kon. Als we allebei onze kleren aanhielden en ons gezicht in de plooi, leek er niet veel te gebeuren. Zogezegd, zo gedaan. Ik zat boven op je en neukte jou voorzichtig. Ik draaide rondjes met m’n heupen. Je wilde kreunen, maar in plaats daarvan beet je op je lip en zei zachtjes dat je zo zou komen. Dat was het laatste wat ik nodig had, ik gooide mijn hoofd naar achter en kwam klaar – een kleine kreun ontsnapte me.

Ik keek je aan en bewoog nog een keer op en neer ne toen kwam jij ook. Ik bleef nog even zitten, trok je naar me toe en je sloeg je armen om me heen. We keken rond – je pik nog steeds in me – en zagen dat we nog steeds alleen waren. Tijd voor ronde twee.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Anoniem