Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Happy end: Ons eerste trio op vakantie

Happy end: Ons eerste trio op vakantie

Happy end: Ons eerste trio op vakantie

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt. Soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over het eerste trio van dit koppel.

Het hing in de lucht. Mijn vriend en ik waren geil, we wilden seks. Een trio met een vreemde vrouw – leek ons fantastisch. Maar ja, waar ontmoet je zo iemand? Zeker in een ander land leek het ons lastig. Maar dat bleek veel makkelijker dan gedacht.

Die avond stonden we te dansen in een club en daar stond een toeriste. Dat was duidelijk te zien aan de tanlines en het beach haar. Ze kwam naar ons toe en bood ons iets te drinken aan. Vervolgens danste ze met mij en daarna met hem – dat alleen al was fantastisch.

Samen naar de hotelkamer

Het feest was afgelopen, wij gingen naar de hotelkamer en ze liep achter ons aan. Ik keek mijn vriend aan en fluisterde: gaan we dit doen? Het antwoord was luid en duidelijk in zijn broek af te lezen.

Geilste seksscène ooit

“Drankje nog op de kamer?”, vroegen we. Doen we, was het antwoord. Dus daar gingen we – met z’n drieën onze hotelkamer in. We schonken nog een drankje in uit de minibar en bij gebrek aan een bank, gingen we op het bed zitten. Al snel belandden we in een van de geilste seksscènes die ik ooit heb gehad.

Gebeft terwijl ik hem pijpte

Ze trok langzaam mijn kleren uit en terwijl mijn vriend met zijn pik boven me hing, begon zij me te beffen. Ze zoenden elkaar boven mij en ruilde van positie, ik likte haar terwijl ze op mijn gezicht zat en hij neukte mij. Hard en ruig, met veel gekreun. Ik zette mijn nagels in zijn rug en hij kreunde nog iets harder. Ze kwam naast me liggen en afwisselend van mij in haar, neukte hij ons allebei.

All the right places

Ik speelde met haar clit, zij met de mijne, terwijl ik mijn tepels streelde. Het aanzicht van mijn vriend die een soort sekskoning was, het wildvreemde meisje naast ons en de stimulatie van all the right places bracht me tot mijn eerste hoogtepunt.

Samen nog een keer

De daaropvolgende uren volgde er nog meerdere, zowel bij haar als bij mij en als bij mijn vriend. Toen ze wegging – ze sliep in haar eigen kamer – deden we het nog een keertje, samen. Misschien was dat nog wel geiler: we hadden een avontuur om op te teren, maar wilden nog steeds elkaar.