Erotisch verhaal: 'Oh, hoe ik zijn pik in mij wilde voelen' Beeld
Erotisch verhaal: 'Oh, hoe ik zijn pik in mij wilde voelen'

Happy End: ‘Oh, hoe ik zijn pik in mij wilde voelen’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Rosalie (33), die sexy appjes stuurde naar haar projectmanager.

“Na een jaar intensief samenwerken, was het project klaar. Geld had ik niet willen hebben voor de opdracht; ik vond het genoeg dat ik vaak in zijn nabijheid was. Zo’n ongelooflijk sexy man, heerlijk om mee samen te werken, we vulden en voelden elkaar goed aan, op meerdere gebieden, zo bleek. De spanning liep steeds hoger op, de opmerkingen werden steeds plagender, prikkelender en suggestiever.

Ook al zat ik in een relatie, ik voelde het en deed geen moeite om het te stoppen. Het leeftijdsverschil was groot, te groot maar o wat was hij lekker. In gedachten had ik het al talloze keren met hem gedaan, op de meest spannende plekken en posities.

Om het project af te sluiten, nodigde hij me uit voor een etentje. Ik zei natuurlijk ja. De gesprekken tijdens het eten gingen van casual naar bloedserieus waarin we onze wederzijdse relatieperikelen bespraken. Hij was net gescheiden, ik zat in een liefdeloze en vooral spanningsloze relatie; de verbinding was weg. Wat was hij makkelijk om mee te praten en wat voelde ik dat dít was wat ik thuis miste.

Het etentje was veel te snel afgelopen, de wijn had rijkelijk gevloeid. Ik moest met de bus naar huis en stond bij de halte om de laatste bus te halen. Hij vroeg me te blijven en de avond voort te zetten in een kroeg vlakbij zijn huis. Ik was nog net nuchter genoeg om te weigeren want ik voelde waar dat op uit zou draaien en ik wist niet of ik daaraan toe was. De bus reed weg; ik voelde de drie kussen van het afscheid op mijn wangen gloeien en ik had al spijt dat ik ingestapt was, maar er was geen weg terug. De hele rit naar huis appten we hoe fijn het was geweest, hoe blij we met elkaar waren en hoe waardevol onze gesprekken waren.

Eenmaal thuis nog één appje ‘waar ben je?’ Het antwoord ‘in bed’ was de trigger om verder te gaan. Van ‘wat heb je aan’ (niets) en ‘hoe lig je erbij’ (alleen), tot ‘voel hoe nat je bent’. Wat zou je willen dat ik met je zou doen, als ik bij je was? Ik ging duidelijk een grens over maar het was zó heerlijk geil. Ik beschreef uitgebreid wat ik wilde; hoe hard, hoe zacht, welke plekjes hij moest kussen en hoe lang het moest duren. Hoe ik zijn pik in mij wilde voelen, beschreef ik tot in het kleinste detail.

Ik werd helemaal wild van de gedachte wat hij met me zou doen als we samen zouden zijn. Als mijn fantasieën werkelijkheid zouden worden. Ik wilde hem en baalde dat ons hete contact alleen online was. Ondertussen deed hij wat ik hem zei en mijn handen deden wat hij schreef. Ik raakte mezelf overal aan en beeldde me in dat het zíjn handen, zijn tong en zijn pik waren. Ik ging helemaal op in de geile praat en werd steeds natter en warmer.

Toen hij een foto stuurde waarop zijn grote pik duidelijk zichtbaar genoot van ons gesprek, ging ik over de rand en kwam ik klaar zoals ik al lang niet meer klaargekomen was. We wensten elkaar goedenacht en ik sliep als een roosje. De volgende ochtend opende ik Whatsapp, las het gesprek terug, bereikte daardoor nog een heerlijk orgasme en verwijderde de berichten en de foto. Dit was voor mijn herinnering, niet om gevonden te worden door degene die misschien per ongeluk mijn telefoon zou openen.

Ons contact daarna was eerst even onwennig; we spraken het uit maar lieten het verder rusten, al blijft die seksuele spanning altijd als een waas tussen ons in hangen. Wie weet wat de toekomst brengt. We gaan binnenkort een keer wat drinken en één ding is zeker: ik stap niet in de bus…”

Redactie Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden