kousen Beeld Getty Images
kousenBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘‘Moeten die kousen niet uit?’ vraagt mijn dokter met een hese stem’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Aileen (31). Ze is getrouwd.

““Kom maar even liggen,” zegt Jolanda, terwijl ze zachtjes op de behandeltafel klopt. “Heb je hulp nodig?” vraagt ze lief. Ik knik instemmend, ondanks dat ik me bijzonder goed en fit voel, in de zevende maand van mijn zwangerschap. Ik heb absoluut geen hulp nodig, maar ik wil Jolanda even voelen. Haar handen in de mijne, haar adem vlak bij mijn gezicht.

Ik voel me mooier en sexyer dan ooit. Mijn zintuigen zijn ook sterker: ik proef en ruik beter en mijn huid is gevoelig. Al sinds mijn eerste afspraak – vanaf de achtste week van mijn zwangerschap – ben ik smoor op dokter Jolanda. Op hoe ze loopt, lacht en me aanraakt. Natuurlijk is het haar werk om naar me te kijken, maar ik zie toch echt een glinstering in haar ogen als we naar elkaar lachen.

“O Aileen, je hoeft je niet helemaal uit te kleden, hoor,” zegt ze. Maar ik gooi mijn jurkje al op een stoel in de hoek van de kamer. “Ik heb het vreselijk warm,” zucht ik, terwijl ik ga liggen. Mijn opgezwollen borsten puilen uit het rode behaatje dat ik draag. Ook draag ik een matching string en hoge zwarte kousen. “Moeten die kousen niet uit, als je het zo heet hebt?” vraagt Jolanda met een hese stem.

“Graag,” antwoord ik, terwijl ik een been naar haar uitstrek. Zachtjes streelt ze mijn voeten en enkels. Dan glijden haar handen naar boven en masseert ze mijn kuiten, mijn knieholte en mijn dijen. “Wat fijn dat ik je hier eindelijk alleen heb,” fluistert ze, terwijl ze me diep in mijn ogen kijkt. Bijna automatisch glijdt mijn hand om haar middel, om haar even te voelen.

Zo, deze dokter is in shape. Ik laat mijn hand zakken, knijp zacht in haar billen en steek mijn hand heel voorzichtig van voren tussen haar benen, terwijl ik haar aankijk. “Dit kan niet, Aileen,” zegt ze. “Je bent mijn patiënt, ik ben je dokter. Stel dat er iemand binnenkomt?” Ik haal mijn schouders op: “Waarom doe je de deur dan niet op slot?”

Mijn hart klopt in mijn keel, in mijn hele lijf als ze weer naar me toe loopt. Wat een mooie vrouw, met die ondeugende lach. Zachtjes maar stevig pakt ze mijn andere been op, om de kous langzaam uit te trekken. Ze masseert mijn dijen en gaat steeds hoger, tot haar vingertoppen de stof van mijn rode string raken.

Oef, dat voelt goed. Mijn schaamlippen waren al wat opgezet, maar al het bloed uit mijn lichaam racet nu naar die plek. Ik voel het topje van Jolanda’s wijsvinger langs het kruis van mijn string gaan. En dan eronder. “Wat ben je heet en nat,” fluistert ze, terwijl ik begin te kronkelen…”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 03-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden