seks Beeld Getty Images
seksBeeld Getty Images

Happy End: ‘Mijn lichaam schokt en trilt en ik gil het uit van genot’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën. Deze week: Meryem (33). Ze is single.

Vlinders in buik

“Ik heb je zo gemist,” zegt Mo, terwijl hij tegenover me aan tafel gaat zitten. Hij heeft voor me gekookt en zelfs mijn favoriete mocktail bereid. “Met granaatappel?” lach ik, omdat we weten dat dat lustopwekkend werkt. Mo bloost een beetje. “Ja, ook dát heb ik enorm gemist,” bekent hij.

“Jou laten gaan is het domste wat ik ooit heb gedaan. Kun je me alsjeblieft vergeven?” Ik voel vlinders in mijn buik: ik weet dat hij het meent. Dat hij echt van me houdt en er nu wél aan toe is om zich te binden. Mo knipoogt. Hij kent me zo goed. En hij is de enige bij wie ik me helemaal kan laten gaan.

“Kom,” zegt hij, terwijl hij mijn hand pakt. Gewillig sta ik op. Natuurlijk. Sinds onze breuk een jaar geleden heb ik vrijwel elke nacht aan hem gedacht. Aan zijn mond op de mijne, zijn handen over mijn lichaam... In zijn slaapkamer kust Mo me vurig, terwijl hij mijn gezicht streelt. Hij gromt een beetje, zoals hij altijd doet als hij opgewonden raakt.

Bijna automatisch glijden mijn handen naar zijn kruis, maar nee, daar wil hij niets van weten. “Ik ga jou eerst verwennen, liefste,” zegt hij, en hij trekt heel rustig mijn blazer uit. Daarna mijn jurkje, beha, slipje, kousen en schoenen. Tot ik poedelnaakt voor hem sta. “Ga maar liggen,” fluistert hij. Ik lig op mijn rug en kijk toe hoe hij zich snel uitkleedt. Zijn pik staat zichtbaar op klappen. “Deze is zo weer helemaal van jou,” glimlacht hij.

Uitgillen van genot

Dan klimt hij in bed en duikt hij meteen met zijn hoofd tussen mijn benen, om me een beetje op te warmen. Zijn tong glijdt tussen mijn schaamlippen door naar beneden. Hij steekt voorzichtig een vinger van achter naar binnen, en dan nog een. “Ben je klaar voor me?” Trillend van opwinding knik ik, terwijl we elkaar aankijken.

“Ik hou zo veel van je,” zegt hij, voordat hij bij me naar binnen komt. Heel zachtjes stoot hij in en uit me, steeds dieper. Hij spreidt mijn billen met zijn handen en grijpt me dan bij mijn knieholtes. Ik zie dat hij zich inhoudt, dat hij zijn best doet om zijn hoogtepunt uit te stellen. “Ik wil dat jij eerst komt,” kreunt hij. Terwijl hij steeds sneller in en uit me glijdt, vingert hij me in opvoerend tempo.

“Harder,” kreun ik. “Alsjeblieft.” Mo begint te hijgen en zweetdruppeltjes glijden over zijn borst naar beneden. Hij kijkt me aan, terwijl hij zijn pik diep in me drukt en tijdens het stoten een roerende beweging maakt. En dan word ik overvallen door het lekkerste gevoel. Mijn lichaam schokt en trilt en ik gil het uit van genot. “Ik houd het niet meer,” zucht hij, terwijl hij zich schokkend op me laat vallen. “Ik heb jou ook gemist,” zeg ik zacht, wetend dat we elkaar nooit meer laten gaan.

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 08-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden