Koppel in bed Happy End Beeld Getty Images
Koppel in bed Happy EndBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Ik wil vannacht geen lieve of vertrouwde seks’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Olga (41), die getrouwd is met Ruud.

“Ruud kijkt me vragend aan: ‘Ligt het aan mij of is ze met me aan het flirten?’ vraagt hij een beetje verlegen. Ik weet precies over wie hij het heeft: zij van dat aantrekkelijke stel schuin tegenover ons, in het restaurant van het resort waar we verblijven. Haar man zit al vanaf het voorgerecht naar me te loeren en we hebben net ons dessert besteld. Zij ook. Iets met ananas: een symbool voor swingers. Ik moest erom glimlachen, waarop die aantrekkelijke man me een knipoogje gaf.

Adonis

Hij ziet er goed uit, in een duur jasje en een wit overhemd dat mooi afsteekt bij zijn zongebruinde huid. ‘Vind je haar mooi?’ vraag ik Ruud, volledig uit eigenbelang, over de blonde vrouw van ‘mijn’ Adonis. ‘Zeker,’ fluistert hij. ‘Ze heeft een mooi figuur, met ronde vormen en grote borsten.’ We kijken elkaar aan en hebben aan één blik voldoende. ‘Laat dat toetje maar zitten,’ zegt Ruud tegen de serveerster, terwijl hij haar zijn creditcard geeft. Ik grijp ondertussen mijn wijntje en loop op het stel af. ‘Eindelijk,’ zegt die mooie onbekende man, die Philip blijkt te heten. ‘Ik ben Claudia,’ zegt zij. Ze kijkt me vluchtig aan en laat haar gretige blik dan weer op Ruud vallen. Prima, vanavond mag ze hem hebben.

We lopen met zijn viertjes naar de lift. Ruud grijpt me nog even, voor hij me een uitgebreide tongzoen geeft. ‘Veel plezier,’ fluistert hij in mijn oor. Ik maak me los uit zijn greep en voel de daadkrachtige hand van Philip op mijn onderrug: hij duwt me zachtjes de lift uit, richting zijn kamer. Als ik me omdraai, zie ik nog net hoe Claudia voor Ruud gaat staan en hij zijn hoofd buigt om haar te zoenen. Dan sluiten de liftdeuren en ben ik alleen met Philip. ‘Ben je van mij vannacht?’, vraagt deze voor mij onbekende man. Ik knik, terwijl mijn hart sneller begint te kloppen.

Hard en anoniem

Philip laat me voor, zijn kamer in, en trekt aan de rits van mijn jurkje. Dan sta ik in mijn lingerie voor hem, op mijn hoge hakken, wachtend op wat er komen gaat. Eindelijk, na al die jaren, ben ik weer eens met een andere man. Ik wil vannacht geen lieve of vertrouwde seks, maar hard en bijna anoniem neuken. Hij kust me wild. Ik voel zijn stoppels op mijn kin en zijn handen op mijn rug.

Behendig maakt Philip mijn beha los en hij draait me bruut om. In één beweging duwt hij me met mijn borsten tegen de grote koude spiegel in het halletje van zijn kamer. Philip komt achter me staat, met zijn broek op zijn enkels en ik voel zijn enorme penis tegen mijn schaamlippen drukken. Zijn handen hebben mijn borsten gevonden en op hetzelfde moment dat hij in ze knijpt, stoot hij bij me naar binnen. Ik gil het uit, van opwinding…”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 7-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden