Seks op school Beeld Getty Images
Seks op schoolBeeld Getty Images

Happy End: 'Ik verwonderde me over zijn prachtige stijve. Die wilde ik voelen'

Spannend contact met iemand op de universiteit, hopen dat je hem weer ziet in de collegezaal. Een lezeres deelt deze week haar erotische verhaal: het moment is eindelijk daar, ze sluipt naar de bovenste verdieping van het gebouw haar Tinder crush M.

“Van oogcontact op de gang tot geile berichtjes tijdens de colleges. Het leek de middelbare school wel, maar nee, niets was minder waar. Ik zat inmiddels al in het laatste jaar van mijn master op de uni. M. en ik hadden elkaar leren kennen via Tinder en sindsdien liep de seksuele spanning steeds maar hoger op. Een ding was zeker: wij wilden elkaar. Maar daten? Nee, dat hadden we nog nooit gedaan.”

Fantasieën tot werkelijkheid

“Alsof het lot het zo bepaald had, was daar opeens die vrijdagmiddag, toen we allebei een college in hetzelfde gebouw hadden. Drie keer raden wat er toen ging gebeuren. Juistem. Na wekenlang opwindende appjes naar elkaar te hebben gestuurd was nu eindelijk het moment daar: we konden onze fantasieën in werkelijkheid brengen.

We spraken af op de hoogste verdieping van het gebouw. Ik sloop de collegezaal uit en de zenuwen gierden door mijn lijf. Stel je voor dat hij er helemaal niets van kon? Of erger nog, dat we betrapt werden? De lift stopte. Ik was aangekomen op de tiende verdieping en de deuren gingen open. Daar stond hij. Met zijn rug naar mij toe. Mijn hart bonkte in mijn keel. Zodra hij de lift hoorde, draaide M. zich om. Voor het eerst stonden we oog in oog met elkaar. Niemand om ons heen. Geen geroezemoes van andere studenten. Geen drukte. Het was alleen hij en ik en we wisten allebei wat er ging gebeuren.”

Mannen-wc

“Zonder iets te zeggen liep hij op mij af. Eén blik was genoeg. We pakten elkaar stevig beet en zoenden alsof ons leven er van af hing. Het was gretig, allergretigst, maar ook passioneel. Zijn stijve drukte hard tegen mij aan en ik bevond me in een oase van lust. Even stopten we en keken we elkaar aan. Er ontstond een brede glimlach op onze gezichten. We renden naar de mannen-wc en wisten niet hoe snel we elkaar de kleren van het lijf moesten rukken.

Hij deed de deur op slot en sméét me zowat op de wasbak. Van mijn mond, mijn nek, mijn borsten naar mijn dijen en mijn clit. Deze man wist precies hoe hij elk plekje van mijn lichaam moest beminnen. Ik trok zijn broek omlaag en verwonderde me over zijn prachtige stijve. Die wilde ik voelen. Die móést ik voelen. Hij duwde zich bij me naar binnen en aan zijn gekreun te horen genoot hij met volle teugen. De rillingen kropen over mijn lijf. Dit was het echte werk. Fuck al die appjes. Vanaf nu af aan wil ik nog alleen maar dit. Seks met M. op de mannen-wc op de tiende verdieping van de uni. Yes, baby.”

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks bij Flair.

Flair RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden