Happy end Beeld GettyImages
Happy endBeeld GettyImages

PREMIUM

Happy end: ‘Ik probeer me los te wurmen, maar dan hoor ik zacht gefluister in mijn oor’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasiën. Deze week Geertje (39) die getrouwd is met Jeffrey.

“Voorzichtig loop ik de trap af, stapje voor stapje. Roodpaars licht schijnt tussen de randjes van mijn blinddoek door. Ik zie niks en al mijn zintuigen staan op scherp.

In de bunker is het niet zo koud als ik dacht. Om me heen hoor ik geroezemoes en ik vraag me af hoeveel mensen er zijn. Zeven? Twaalf? Misschien wel meer… Ik hou de hostess stevig vast terwijl ze me naar beneden en vervolgens door de ruimte leidt. ‘Stop’” zegt ze, en ik blijf stilstaan.

Ik voel een bed of bank tegen mijn kuit, maar ik wacht op instructies om te gaan liggen. In deze Romeinse seksbunker ben ik het volgzame slaafje van de Koning. Van de dominante meester dus, en zijn gevolg.

Ik heb toestemming gegeven dat ze alles met me mogen doen, terwijl ik me geblinddoekt overgeef, met een luid kloppend hart. “Veel plezier,” fluistert de hostess in mijn oor, waarna ze verleidelijk aan mijn oorlelletje likt, met steeds langere halen.

Haar natte mond trekt een spoor naar beneden, naar mijn hals. Ik zak bijna door mijn knieen van opwinding en de avond moet nog beginnen.

Er wordt gejoeld in de bunker en ik hoor verschillende voetstappen dichterbij komen. Sterke handen glijden over mijn kimono, richting de ceintuur. Met een woeste beweging wordt het riempje van mijn lijf getrokken. Mijn kimono valt open en ik hoor goedkeurend gegrom naast me. Van een man.

Naast het gekus van de hostess begint hij me nu ook zachtjes te zoenen. Ik voel zijn tong in mijn hals, op mijn sleutelbeen en op de welving van mijn borst. Ook de hostess glijdt steeds lager met haar mond, tot ze allebei een tepel tussen hun lippen nemen.

Ik wil liggen, maar de man houdt me tegen met een stevige arm in mijn rug en zet me op zijn knie. Met zijn lippen zuigt hij op mijn ene tepel, terwijl de hostess de andere likt. Ik weet niet waar ik het moet zoeken van opwinding: hoe zouden zijn schouders voelen? Haar borsten? Wacht, zitten mijn handen vast?

Ik probeer me los te wurmen, maar dan hoor ik zacht gefluister in mijn oor. ‘Rustig maar,’ zegt een zware mannenstem. ‘Ontspan je.’ En dan voel ik nog een paar handen, op mijn knieën.

Volgens mij is het een vrouw, die zacht maar beslist mijn benen opent. Ik voel haar adem tussen mijn benen en haar handen op mijn dijen. Dan stoot ze opeens hard naar voren, met een kreun, waardoor haar gezicht tussen mijn benen terechtkomt. Ze zet haar nagels in mijn dijen en blijft kreunen, terwijl ze ritmisch met haar tong mijn schaamlippen verkent.

‘Kom hier jij,’ zegt die zware mannenstem weer, terwijl hij me omhoog trekt. Hij tilt me met één arm op en plant me op zijn schoot. Dit moet de Koning zijn, de dominante meester. En het bed dat ik dacht te voelen, blijkt zijn troon. Omdat ik inmiddels zo opgewonden ben van alle opwinding, zak ik in één keer over zijn stijve, kloppende lid. Ik wil kreunen, maar dan voel ik het topje van een andere penis tegen mijn lippen aan. Gewillig doe ik mijn mond open…”

Agnes HofmanGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden