bdsm Beeld Getty Images
bdsmBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Ik heb lang gefantaseerd over hoe ik deze man ga domineren met een voorbinddildo’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Lara (29),die een latrelatie heeft.

Brutale slaaf

““Wat zeg jij?” vraag ik mijn brutale slaaf. “Hoe durf je me tegen te spreken?” Verontschuldigend steekt hij zijn handen uit: “Sorry, meesteres. Sorry.” Maar ik wil er niets van horen. Dit slaafje had vol enthousiasme gereageerd op mijn erotische advertentie.

Hij wilde gepijnigd en vernederd worden, en me er zelfs grof voor betalen. Natuurlijk heb ik die duizend euro aangenomen, maar dat geeft hem nog geen recht op inspraak. Mijn bdsm-bunker, mijn regels. Mocht hij het echt niet trekken, dan is het safe word ‘cola’. Bij binnenkomst heb ik hem, mijn speeltje, van top tot teen gekeurd.

Nee, ik heb hem niet om zijn naam gevraagd, die kan me niets schelen. Hij moest zich voor me uitkleden. Nu staat hij volledig naakt voor me, met zijn half stijve penis. Verlegen en opgewonden is hij, de stakker. Hij droeg een designerjeans, dure sneakers en een hip jasje.”

Om genade smeken

“Mooi, waarschijnlijk is hij in het dagelijks leven heel zeker van zijn zaak, maar bij mij gaat hij op zijn knietjes. Smeekt hij me om meer, om nog meer en uiteindelijk om genade. “Het spijt me dat ik u de suggestie gaf om mij vast te binden. Dat zal ik niet meer doen.” Ik doe net alsof ik hem niet hoor, terwijl ik voor mezelf een drankje inschenk. Een martini, met twee olijfjes.

“Het spijt me echt,” zegt hij weer. Ik kijk hem niet aan, maar gebaar met mijn vinger: neer. Hij moet neer. Op de grond, in de hoek van de kamer. Vanaf daar mag hij naar me kijken: naar mijn volle lichaam in een strak latex jurkje en glanzende laarzen met een enorme hak.

Hij ziet hoe ik langzaam mijn roodgestifte lippen aan het glas zet, hoe ik langzaam drink, hoe ik een sigaret opsteek en de rook zijn kant op uitblaas. Dan kijk ik hem aan, lang en indringend, tot hij van schaamte wegkijkt. Hij is niks, in mijn ogen. Gewoon een slaafje waarmee ik onbeperkt kan spelen. Die ik alles kan laten doen. “Kom hier,” gebied ik.”

Man domineren

““Kruip naar me toe.” En hij doet het. Naakt kruipt hij over de grond, richting de barkruk waarop ik zit. Ik kijk op hem neer. Letterlijk. Zijn hartslag gaat zichtbaar snel, ik hoor zijn ademhaling. Hij is benieuwd naar wat er komen gaat. Ik weet het al. Hier heb ik lang over gefantaseerd: over hoe ik deze man ga domineren.

Bij wie ik alles kan doen wat ik wil. Hard en ruw, met alleen maar oog voor mijn eigen genot. Ik sta op, gesp hem een halsband om en trek hem achter me aan. Dan valt mijn oog op de fikse voorbinddildo, die ik al had klaargelegd. Zou hij het aankunnen? Ach, we gaan ervoor…”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 2-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden