seks Beeld Getty Images
seksBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Ik gehoorzaam, natuurlijk, en buig me voorover’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën. Deze week Kiki (37) die getrouwd is maar wild wordt van het idee om het met de beste vriend van haar man te doen.

“Voorzichtig zet ik de bierglazen op het dienblad. Mehmet heeft zijn vijf beste vrienden uitgenodigd om de voetbalwedstrijd bij ons thuis te kijken en ja, dan speel ik wel even serveerster. Hij was net voor ze kwamen een beetje boos geworden: ‘Je tieten vallen bijna uit je topje,’ had hij gezegd. ‘Stel je niet aan,’ had ik geroepen. Zo kleed ik me immers altijd. En ja, zeker als Ozan erbij is, zijn goede vriend en collega, met zijn intense donkerbruine ogen.

Die man is een en al passie, dat zie je zo. Daarom is hij altijd single: Ozan kan zich niet aan één dame binden, daarvoor houdt hij teveel van vrouwelijk schoon. ‘Je flirt niet met hem, hoor!’ roept Mehmet altijd een beetje jaloers. Natuurlijk stel ik hem altijd gerust, maar als ik de kans krijg, dan weet ik het wel… Ozan laat zijn ogen over mijn lichaam glijden: mijn volle borsten in een diep uitgesneden strak wit topje en een kort spijkerrokje.

Ook draag ik een sandaaltje met hoge hakken, waardoor mijn benen een mooiere vorm krijgen. Dat is Ozan ook opgevallen. Hij knikt, heel discreet, goedkeurend terwijl hij me aankijkt. Ik voel scheuten opwinding door mijn buik gaan. Hij ziet er geweldig uit in die witte linnen broek met bijpassend overhemd. Zijn gebruinde harige armen steken uit de opgerolde mouwen. Ik heb er veel voor over om die armen om me heen te voelen, maar ja… dat is natuurlijk lastig met Mehmet.

‘Hoeveel bier hebben we nog?’ roept Mehmet na een fluitsignaal vanuit de woonkamer. ‘Nog vier,’ roep ik terug. Mehmet stapt de keuken in: ‘Het is rust. Ik ga even snel naar de supermarkt. Gedraag je,’ zegt hij streng, terwijl hij me een tik op mijn billen geeft. Ik haal mijn schouders op. Wat kan ik doen, in een kwartiertje. Niks!

Terwijl hij vertrekt, loop ik naar de schuur, om een paar kaassouffles uit de vriezer te trekken. En dan hoor ik voetstappen achter me. ‘Wat zie je er bijzonder lekker uit vandaag,’ zegt een zware stem. Het is Ozan, die nu vlak achter me staat. Zijn arm schuift om mijn middel, terwijl hij zich naar me toe trekt. ‘Heb je je speciaal voor mij zo opgetut?’

Ik knik en ik hoor hoe hij de rits van zijn broek openmaakt. ‘Doe je benen wijd,’ beveelt hij. Ik gehoorzaam, natuurlijk, en buig voorover, op de vriezer. Ozan stroopt mijn rokje over mijn billen en gromt opwinding als hij mijn stringetje naar beneden rolt.

Hij spuugt op het topje van zijn eikel en steekt zijn piemel bij me naar binnen. Ik kreun diep. Eigenlijk wil ik het uitgillen van geilheid, maar dat kan niet. Stel dat de andere mannen of de buren me horen? Ozan houd mijn heupen vast, terwijl hij steeds harder in me stoot. Dan drukt hij zijn pik diep in me, om daarna met een ingehouden kreun klaar te komen. ‘Ben je klaar?’ hoor ik vanuit de deuropening. Het is Can, een van de vrienden, die met een stijve in zijn hand op me af komt lopen. En ik… ik blijf gewillig liggen.”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 17-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden