neuken Beeld Getty Images
neukenBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Ik ga je zo bruut neuken’

Elke week deelt een lezereen van haar wildstefantasieën. Deze week: Aileen (31). Ze is getrouwd.

“Opeens ontwaak ik uit mijn slaap. De auto trilt een beetje door het hobbelige zandweggetje waar we op rijden. Wat gek, zijn we omgereden? Ik kijk uit het raam, tuur in de duisternis en zie bomen. En in de verte de lichtjes van de stad. De auto rijdt steeds langzamer, tot hij tot stilstand komt. Vreemd.

Yvo haalt me al een paar maanden op van mijn werk in de tv-studio. Hij is altijd keurig op tijd, heel vriendelijk en betrouwbaar. En ook wel sexy, in zijn strakke pak. Roxanne had er laatst nog iets van gezegd toen ik thuiskwam. Dat ik te verleidelijk naar Yvo had gekeken. Ik had het weggewuifd, natuurlijk. Maar ik kan niet ontkennen dat ik baalde toen hij er de afgelopen dagen niet stond.

Gelukkig heeft hij nu wel weer tijd voor me en kon ik achterin even veilig wegdoezelen terwijl hij me thuisbrengt. Maar waarom stop hij nu opeens? Yvo stapt uit en komt naast me zitten. “Wat zit je er mooi bij,” grijnst hij. Ik glimlach, een beetje verlegen. Nooit eerder was hij zo dicht bij me. Ik ruik zijn mannelijke geur, wat me enorm opwindt.

“Ligt het aan mij of hangt er een bepaalde spanning tussen ons,” vraagt Yvo zachtjes. Ik knik. “Geen idee wat het is, maar ik vind je enorm spannend,” fluister ik. En dan voel ik zijn grote hand over mijn knie gaan. Over mijn panty en onder mijn rokje. Hij kijkt me strak aan, om mijn reactie te peilen. Als vanzelf schuif ik iets onderuit en open ik mijn benen. Yvo trekt licht verbaasd maar heel tevreden een wenkbrauw op. “Is dit wat je echt wilt? Een man? Een echte man?” Weer knik ik. Van spanning en opwinding kan ik niet meer praten. Ik wil niets liever dan Yvo in me voelen. Hard en ruw. Een beetje te ruw, zelfs...

Alsof Yvo mijn gedachten kan lezen grijpt hij mijn panty en trekt hard tot die scheurt. Precies bij mijn kruis. Grommend duwt hij een vinger bij me naar binnen, en dan nog eentje. Met zijn andere hand graait hij onder mijn trui, om die met een woest gebaar uit te trekken. “Draai je om,” hijgt hij. Ik zit op mijn knieën voor hem: mijn borsten puilen over mijn beha, mijn rokje zit om mijn middel en mijn panty is gescheurd. Yvo zit achter me. Ik hoor zijn snelle ademhaling en de rits van zijn broek.

Zijn handen grijpen mijn heupen, trekken mijn billen iets van elkaar en mijn string aan de kant. “Ik ga je zo bruut neuken,” gromt Yvo, terwijl hij zijn stijve pik hard tussen mijn schaamlippen duwt… En ik… ik kan niets anders doen dan kreunen van genot.”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 04-2023. Ook zin om onze lezeressen te laten meegenieten van je stoutste fantasie? Mail ’m naar flair@dpgmedia.nl.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden