seks Beeld Getty Images
seksBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Ik ben vanochtend geil wakker geworden en had zin om me stout te gedragen’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week Saskia (25), die single is.

Professor Rozeboom

“Hoofdschuddend kijkt professor Rozeboom me aan. ‘Blijf jij maar even na,’ zegt hij nors, terwijl ik met mijn medestudenten de collegezaal uit wil lopen. Het geroezemoes van de rest van de groep verstomt en ik blijf in mijn eentje achter, aan zijn bureau. Hij is lang, met brede schouders en een diepe stem. Hij heeft donkerbruin haar, met grijzende slapen. Ik schat hem eind veertig.

Mijn hart klopt in mijn keel als hij voor me staat. ‘Doe niet zo onschuldig,’ bromt hij, ‘je weet precies waarom je moet nablijven.’ Ik voel een blos op mijn wangen, omdat ik dacht dat het hem niet opgevallen was. Ik ben vanochtend geil wakker geworden en had zin om me stout te gedragen.

Daarom heb ik een kort rokje aangetrokken, met een iets te strakke witte blouse. Onder mijn rokje draag ik een kruisloos slipje en ja, ik ben expres vooraan gaan zitten. Met mijn benen een beetje wijd. Ik heb de professor expres niet aangekeken. Sterker nog, ik durfde niet eens oogcontact met hem te maken uit angst dat hij me door zou hebben. Het is mijn eigen naughty fantasietje en ik wil vanavond thuis uitgebreid met mezelf spelen, denkend aan professor Rozeboom.

Maar hij heeft me door. Hij buigt naar voren en ik ruik zijn mannelijke geur. ‘Je bent niet alleen heel slim, maar ook heel ondeugend,’ fluistert hij in mijn oor. ‘Je hebt me twee uur afgeleid, zo schaamteloos zittend, recht voor me.’ Ik slik, mijn hart bonst zo hard dat ik zeker weet dat hij het kan horen. ‘Kijk me aan,’ zegt hij, terwijl hij zijn hand in mijn nek legt en mijn kin speels met zijn duim omhoogduwt.”

Diep in ogen

“‘Heb je dat slipje voor mij aangetrokken of voor een van de jongens uit je jaar?’ vraagt de professor. ‘Voor u,’ zucht ik naar waarheid. ‘Laat me je dan eens van dichtbij bekijken,’ zegt hij streng. Hij tilt me met één arm op en plant me op zijn bureau. Zelf gaat hij voor me zitten, op zijn stoel. Zijn hand glijdt over mijn knie en als vanzelf doe ik mijn benen een beetje uit elkaar.

“Zijn vingers bewegen doelgericht naar boven. Ik voel zijn vingertoppen over mijn schaamlippen en mijn clit glijden. ‘Wat ben je mooi,’ verzucht hij. Dan duwt hij een vinger bij me naar binnen. Een beetje ruw, maar heel welkom. ‘O ja,’ kreun ik, verlangend naar nog veel meer.

Maar professor Rozeboom trekt zijn vinger weer uit me en brengt hem naar zijn gezicht. Hij ruikt en likt eraan, terwijl hij me diep in mijn ogen kijkt. ‘Alstublieft…’ smeek ik zacht van verlangen, terwijl ik op mijn rug ga liggen en mijn ogen sluit. Dan hoor ik hoe de rits van zijn broek opengaat…”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 05-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden