happy end Beeld Getty Images
happy endBeeld Getty Images

Happy End: ‘Hij spuugt op zijn harde penis en duwt deze langzaam bij Theo naar binnen’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Sue-Ellen (34), ze is single.

“Blijf anders slapen,” zegt Mark, mijn gay best friend. Het is inderdaad al erg laat en ik heb geen zin om nog ruim een halfuur door de kou en de regen te fietsen. “Pak je zelf even beddengoed uit de kast, om je bed op de bank op te maken?” stelt Mark voor. Terwijl ik wegloop, hoor ik Theo mopperen. Dat hij speciale plannen had met Mark die avond. En dat die nu niet doorgaan.

“Maak je niet druk,” lacht Mark. “Zij is in vijf minuten knock-out, hoor.” Mijn oren spitsen zich. Speciale plannen? Opwindende plannen dus. Wat spannend! Twee heerlijke mannen die van elkaar gaan genieten. Op een paar meter afstand van waar ik lig te slapen. Nou ja, dat denken ze.

Mark komt me een knuffel geven. Een stevige knuffel, ik voel zijn spieren door zijn shirt en ruik zijn musky aftershave. Theo staat achter Mark, om me welterusten te kussen. Zijn lippen vallen net naast de mijne. Hij heeft een prachtige mond, met volle lippen en rechte witte tanden. En een brede kaaklijn met een bestoppelde kin.

Hoe zou dat eruitzien, als Mark zijn penis in die mond van Theo laat glijden? Zit Theo op zijn knieën of ligt Mark op bed en kruipt Theo over hem heen? Hand in hand verdwijnen ze richting hun slaapkamer, aan de andere kant van de hal. Ik hoor gelach, er wordt even kort gedoucht, dan gaat de muziek aan. Sensuele muziek, om meer in de stemming te komen, maar ook om het geluid te dempen.

Verdorie. Ik wil alles horen. En zien. Zachtjes maak ik de deur van de woonkamer open. O ja, ze hebben glasplaatjes boven hun slaapkamerdeur... Ik weet dat ik terug moet naar mijn bed in de woonkamer. Dat ik geen misbruik mag maken van hun gastvrijheid.

Maar hoe kan ik nou níét kijken? Hoe kan ik niet snel een eetkamerstoel pakken? Zachtjes klim ik erop. Ik sta in het donker, dus ze kunnen me niet zien. Maar zelf heb ik perfect zicht. Theo stapt net naakt op bed. Ga niet onder de dekens liggen, bid ik in stilte.

Gelukkig gaat hij op het dekbed zitten, wachtend op Mark die voor hem komt staan. Theo’s handen grijpen de heupen van Mark. De spieren in zijn armen spannen aan en zonder moeite neemt hij de penis van Mark helemaal in zijn mond.

Mijn hand glijdt in mijn slipje en ik vinger mezelf, terwijl ik toekijk hoe de twee mannen van elkaar genieten. Mark duwt Theo naar achteren, zodat hij op zijn rug ligt met zijn billen omhoog. Hij spuugt op zijn harde penis en duwt deze langzaam bij Theo naar binnen. Ik hoor Theo’s harde gekreun over de muziek heen. Van opwinding begin ik ook diep te zuchten...”

Deze ‘Happy End’ komt uit Flair 1-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden