seks Beeld Getty Images
seksBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Hij heeft de perfecte penis: kaarsrecht, besneden, keihard en groot’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën. Deze week: Lisa (29), die getrouwd is met Guido.

Lionel Messi

“‘Excuse me,’ hoor ik achter me. ‘Do you know the way to the Amstel Hotel?’ Ik draai me om, kijk omhoog en staar in de mooie bruine ogen van Lionel Messi. Hij lacht zijn perfecte tanden bloot. ‘Olá,’ zegt hij grijnzend en ik voel een tinteling door mijn lichaam gaan.

Deze man die boven aan mijn to-do droomlijst staat, staat hier voor me op straat. Mijn man is thuis en zíjn vrouw… ach, geen idee. En dat boeit me nu eerlijk gezegd ook niet. ‘Ik kan je wel even brengen als je wilt,’ zeg ik glimlachend terug in het Engels. Hij knikt. We lopen samen een bruggetje over, tot we voor het indrukwekkende pand staan.

Voordat ik mijn mond open kan doen om afscheid te nemen, pakt Lionel mijn hand, geeft me een knipoog en leidt me het hotel binnen, via de lobby en de lift naar zijn suite. Mijn hart bonst in mijn keel zodra de deur achter ons dichtgaat. We weten allebei wat er gaat gebeuren en dat dit eigenlijk niet kan.

‘Ik was helemaal niet verdwaald,’ fluistert hij, terwijl zijn handen door mijn haar woelen. ‘Maar je bent zo mooi, ik moest je gewoon van dichtbij bekijken.’ Zijn vingertoppen glijden over mijn hoofd naar mijn nek en hij trekt me dichter naar zich toe. ‘Wat ruik je lekker,’ en dan voel ik zijn lippen in mijn hals. Hij kust en likt me, heel teder, heel lief.

Maar aan de spanning van zijn hand in mijn nek merk ik dat hij opgewonden is. Net zo opgewonden als ik. Zijn lippen gaan van mijn hals, via mijn oor naar mijn lippen. Mijn handen glijden over zijn buik naar zijn hals, om zijn shirt los te knopen. Dit duurt me te lang. Ik scheur zijn shirt open, de knopen vliegen in het rond. Eindelijk heb ik goed zicht op zijn gespierde borst en buik.”

Perfecte penis

“Ik leid hem zacht naar het bed, ga voor hem staan en duw hem met één beweging op de deken. Lionel lacht. Blijkbaar vindt hij het lekker dat ik een beetje dominant ben. Ik doe zijn sneakers uit, en daarna zijn jeans. Ik houd het niet meer, alsof ik jaren geen seks heb gehad. En dan zijn boxershort.

Mijn hemel, hij heeft ook de perfecte penis: kaarsrecht, besneden en keihard. En groot ook, merk ik als ik ‘m in mijn mond neem. Lionel kronkelt onder me en mompelt een paar woordjes die ik niet versta. Zijn handen trekken aan mijn haar en hij kreunt diep.

Ik houd het ook niet meer, en heb me nog nooit zo snel uitgekleed. Naakt ga ik op hem zitten en laat me zakken. Lionel hapt naar adem. En ik, na een paar keer op en neer te gaan, ook…”

Deze Happy End komt uit Flair 48-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden