happy end Beeld Getty Images
happy endBeeld Getty Images

Happy End: ‘Hij beet in mijn tepel en ik kon een kreun niet onderdrukken’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën. Deze week: Samira (34) en haar wilde escapade.

“Wat is het groot, donker en hard, ging er door mijn hoofd terwijl ik op mijn knieën voor hem zat. Ik keek omhoog en zag dat zijn lange, wilde haar mooi in model viel, terwijl dat van mij warrig in een knot (of wat hier nog van over was) in zijn handgreep zat. Ik voelde me zelfverzekerd en machtig terwijl ik me juist in een onderdanige positie bevond.

Zijn pik paste maar net in mijn mond, maar ik merkte dat ik steeds dieper kon. Ik werd er opgewonden van. Maar toen, totaal onverwachts, trok hij mij aan mijn haar omhoog, greep hij me bij mijn nek vast en zoende me. Hij zakte langzaam, kussend en likkend naar beneden. Eerst mijn kaak, mijn hals en hij stopte bij mijn borsten. Hij trok in één ruk mijn net nieuwe Sandro-blouse open. Een knoopje viel op de grond. Shit. Toch boeide het me niets en ik hielp hem om het kledingstuk uit te doen. Hij trok mijn kanten beha omlaag en likte mijn borsten. Hij beet in mijn tepel en ik kon een kreun niet onderdrukken.

Hij commandeerde dat ik me uit moest kleden en ging rustig op de bank zitten. Ik deed gehoorzaam wat hij zei. Ik was veel te opgewonden om nu nog te stoppen. Ik zou me schuldig moeten voelen. Schuldig tegenover mijn vriend. Mijn vriend uit Amsterdam Oud-Zuid, waarmee ik al tien jaar samen ben. Maar mijn schuldgevoel was verre van aanwezig. De enige gedachte die door mijn hoofd spookte, was dat ik geneukt wilde worden door deze heerlijke, grote man.

Een rilling kroop over mijn blote lichaam toen hij me bij mijn heupen pakte en mij op hem trok. Ik voelde zijn stijve in me gaan, hard. Mijn vriend zou me nooit zo ruw aanpakken. Hij is daar veel te voorzichtig en zorgzaam voor. Hoe lief mijn vriend ook voor me is, ik had dit nodig. Een man die niet vraagt of hij te hard gaat, een man die weet wat hij wil en die mij domineert.

Hij pakte me bij mijn middel en drukte me stevig tegen zich aan. Terwijl hij nog in me zat, stond hij op en duwde me met mijn rug tegen de muur. De koude tegels joegen een rilling door mijn warme, opgewonden lichaam. Ik klampte me vast aan zijn brede biceps en mijn ogen vielen op zijn vele tattoos. Van zijn armen naar zijn borstkast tot in zijn nek. Normaal zou ik geen twee keer kijken naar een type als dit, maar toen hij in de club naar me toe liep, was ik verkocht. Iets in me zei dat hij me zou neuken zoals niemand anders dat ooit heeft gedaan...

En ik had gelijk. Hij versnelde het tempo en ik voelde het effect onmiddellijk tussen mijn benen. Een poging om mij te beheersen mislukte volkomen. Ik rilde. Mijn ontlading was hevig en ook zijn orgasme volgde kort daarna. Langzaam liet hij ons - totaal verstrengeld in elkaar - op de grond zakken.

Even later zat ik in de metro van de Bijlmer terug naar Oud-Zuid. Ik kneep in mijn arm. Was dit een droom? Of had ik dit zojuist allemaal echt meegemaakt? Ik keek naar de kapotte knoop van mijn Sandro-blouse en er ontstond een grote glimlach op mijn gezicht.”

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden