Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Happy end: dit etentje kreeg een bijzondere wending dankzij een trilei

Happy end: dit etentje kreeg een bijzondere wending dankzij een trilei

Happy end: dit etentje kreeg een bijzondere wending dankzij een trilei

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt, soms gewoon lekker om te lezen. Deze keer over een etentje in het restaurant dat dankzij een trilei wel een heel bijzondere wending kreeg.

“Het was een date night, zoals zoveel datenights. Iedere laatste vrijdag van de maand gaan we gezellig samen uiteten. Heerlijk! Luxe eten, lekker wijn drinken en ’s avonds een potje seks. Maar dit keer had mijn vriend een spannende verrassing: een trilei. Niet pas voor het potje seks, maar al tijdens het diner.

‘Trilei en hij had de afstandsbediening’

Ik had me thuis omgekleed en hij kwam achter me staan, terwijl hij me in mijn nek zoende. Ik werd geil en zei: “Schat, dit is voor ná het eten”. “Nee hoor, dit is voor tijdens”, en hij hield het trilei omhoog. Ik heb de afstandsbediening. Waar ik eerst nog een beetje ongemakkelijk werd van het idee, zette ik dat snel van me af. “Oké.” Ik deed het trilei naar binnen en liep even een stukje om te voelen of het comfortabel zat. Eigenlijk zat het net zoals een tampon als je ongesteld bent – als je ‘m goed inbrengt, voel je ‘m niet zitten.

Trilei aan in vol restaurant

Het eten begon gewoon, maar er hing toch een sexy sfeer. We dronken lekkere wijn en hadden leuke gesprekken, toen ik ineens dat ei voelde trillen. Mijn ogen werden groot van verbazing en ik keek hem aan. Hij lachte ondeugend: “Is het lekker?”, vroeg ‘ie toen de ober net wegliep na onze nieuwe gang. “Verrukkelijk”, beaamde ik.

‘Mag het ietsjes minder?’

Hij zette ‘m nog ietsjes harder en streelde met zijn voet mijn blote onderbeen. Ik kreeg het heet. Bloedheet. “Eh schat?”. Hij deed alsof ‘ie van niets wist. “Wat is er?”. “Mag het ietsjes minder?”. Op het moment dat ik het vroeg, zette hij hem nog ietsjes harder. Ik moest gaan verzitten, want ik hield het niet meer. Ik had het gevoel dat iedereen in het restaurant kon zien wat er gaande was, maar dat was natuurlijk niet zo.

‘Tijdens het toetje krijg jij je toetje’

Ik ging nog een keer verzitten, strekte me uit, boog een beetje naar voren. Ik kreunde heel zachtjes en deed alsof het uitrekken was. En op dat moment stopte het ei. Wederom de verbaasde blik. “Ik wil er nog ietsjes langer plezier van hebben”, zei hij. “Tijdens het toetje krijg jij ook een toetje.”

Lees ook: 
Erotische podcast: ‘Seks met de fysio, wie had dat gedacht?

Klaarkomen voor de crème brûlée

Het toetje werd gebracht en het ei ging weer aan. Ik boog voorover, over mijn heerlijke ijs en crème brûlée en zei dat hij hem nog ietsjes harder moest zetten. Het feit dat hij de controle had, mij met zijn geile blik aankeek én we openbaar waren, maakte dat ik al klaarkwam voor het toetje de kans had gehad te smelten.

Eenmaal thuis lieten we het ei achterwegen en vreeën we de sterren van de hemel. Aanrader hoor, zo’n trilei.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images