Lingerie Beeld GettyImages
LingerieBeeld GettyImages

PREMIUM

Happy end: ‘Heb je echt zo veel nieuwe lingerie nodig, of kom je voor iets anders?’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën. Deze week: Nanette (41), die droomt van de mooie verkoopster.

“Voetstappen stoppen bij mijn pashokje op de lingerieafdeling van het luxe warenhuis. “Mag ik binnenkomen?” vraagt de verkoopster zacht, voordat ze het gordijn openschuift. “Dit setje zal je ook geweldig staan,” zegt ze, terwijl ze een donkerblauwe kanten bralette met string omhooghoudt.

“Dan moet je me eerst uit dit corset helpen,” antwoord ik, terwijl ik mezelf nog eens goed in de spiegel bekijk. De verkoopster had me deze set ook aangeraden: een lederlook string met een matching corset. Het koude, bijna rubberachtige stofje, sluit perfect om mijn borsten en geeft me een diep decolleté. De verkoopster staat achter me, en glijdt met haar vingertoppen langs het bovenste randje, tussen mijn schouderbladen.

Ze glimlacht naar mijn spiegelbeeld, als ze het kippenvel op mijn schouders en armen ziet. Dan laat ze haar handen zakken, richting mijn middel. Samen kijken we via de spiegel hoe ze heel zacht, bijna teder, aan de onderkant van het corset trekt: “Hij valt echt perfect in je taille,” fluistert ze in mijn oor. “En zie je hoe mooi je borsten erin uitkomen?” vraagt ze, terwijl haar vingertoppen boven het randje van mijn string zweven. Zou ze mijn ademhaling horen?

Zou ze weten dat ik speciaal voor haar al deze lingerie pas? Dat ik ’s nachts in bed smacht naar haar zachte vingers die over mijn lichaam glijden? En dat ik dan fantaseer dat het eindelijk een keer iets verder gaat dan alleen maar mooie setjes passen, met haar hulp…

Ik vang haar blik op, via de spiegel. Ze heeft lang, golvend zwart haar en prachtige donkerbruine ogen. “Ik heb wel meer vaste klanten,” fluistert ze. “Maar jij bent hier nu voor de derde keer deze week, en het is pas woensdagmiddag. Heb je echt zo veel nieuwe lingeriesetjes nodig, of kom je voor iets anders?” Ze kijkt me net iets te diep aan, en trekt dan heel elegant het zachtroze lint uit mijn corset.

Gaatje voor gaatje, terwijl haar vingers zacht de huid van mijn rug strelen. Ik moet me inhouden om mijn billen niet naar achteren te duwen, haar handen en armen niet om mijn middel te trekken.

Via de spiegel houden we oogcontact, terwijl ze het corset van mijn lichaam tilt. Ik sta nu vrijwel naakt voor haar. In de pashokjes naast ons wordt druk gepast; ik hoor stemmen en gelach. Maar toch voelt het heerlijk intiem, ondanks dat ik haar naam niet weet. Ik voel haar adem op mijn blote schouder en ruik haar bloemige parfum.

Ze bekijkt me van top tot teen en dan kijkt ze me vragend aan. Ik knik zachtjes. Haar handen glijden van mijn rug naar mijn middel, en ze omsluit mijn borsten. Ik slaak in stilte een diepe zucht, terwijl ik mijn hoofd naar achteren gooi. Dit is wat ik wil, waar ik zo naar heb verlangd.

Haar vingers die de lijnen van mijn lichaam volgen, naar beneden. Vingertoppen langs het randje van mijn string, op weg naar beneden… Ik doe mijn benen een beetje uit elkaar, grijp haar hand, leg ’m op de plek waar ik ’m hebben wil en voel haar vingers. “Wat ben je heerlijk nat,” fluistert ze…

Deze Happy End komt uit Flair 11-2023. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden