seks kantoor Beeld Getty Images
seks kantoorBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘Eindelijk voel ik het topje van zijn harde penis tussen mijn billen‘

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën. Deze week: Marina (31). Ze is single.

Zomaar een collega

“Hallo mooie dame,” zegt Steef, als hij zijn hoofd om de deur van mijn kantoor steekt. Zoals elke vrijdagmiddag behoren we tot de laatsten in het pand. Een mooi moment om de week goed af te sluiten. “De kust is veilig, zie ik,” mompelt hij, terwijl hij naar binnen stapt. In zijn ene hand houdt hij een fles bubbels vast, in de andere twee glazen.

“Je hebt wel iets lekkers verdiend, na een week hard bikkelen.” Ik knik. Het was zeker heftig en zonder Steef had ik me er echt niet doorheen geslagen. Hij groet me elke ochtend heel lief, als ik net te laat binnenkom. En hij zorgt er tijdens de lunchpauze altijd voor dat de stoel naast hem vrij is. Zeker, tijdens meetings kan hij soms fel uit de hoek komen, ook tegen mij, maar dan volgt er altijd een subtiele knipoog.

Of een hand die tussen mijn schouders, over mijn rug, richting mijn billen gaat. Ik heb vaak gedacht: wat nu als hij mijn rokje optilt en me streelt? Of me in mijn nek kust, terwijl hij me tegen de muur drukt? Helaas ging hij nooit te ver, keurig als hij is. En getrouwd bovendien. Toch kon ik me nooit aan de indruk onttrekken dat hij iets meer voor me voelde. Meer dan ‘zomaar’ een collega. Zoiets voel je op de een of andere manier. Maar meer dan fantaseren was er helaas nooit bij. En nu staat hij opeens met een ondeugende blik voor me.

Bepaalde spanning

“Ligt het aan mij, of voel ik al de hele week een bepaalde spanning tussen ons?” Ik glimlach en fluister dat het niet aan hem ligt. Dat ik al dagen aan niets anders kan denken dan aan zijn lijf en aan zijn handen op mijn lichaam. Ik sta langzaam op uit mijn bureaustoel en loop op hem af.

“Die champagne komt straks wel,” zeg ik, terwijl ik de fles en de twee glazen op een kastje zet. Steef volgt me, en staat zo dicht achter me dat ik me onmogelijk kan omdraaien. Ik sta klem tussen het kastje en zijn harde lijf. Zijn warme adem blaast in mijn nek en zijn handen glijden van mijn middel naar mijn buik. En naar mijn borsten, waar Steef kreunend in knijpt.

“Heb je vanmiddag voor mij dat extra knoopje opengedaan, zodat ik je borsten goed kon bewonderen?” zucht hij. Ik kan van de opwinding niet eens antwoorden, want zijn handen dwalen naar beneden. Hij graait onder mijn rokje, trekt mijn slipje opzij en voelt hoe nat ik ben. Twee vingers strelen mijn gezwollen clit. Met zijn andere hand maakt Steef zijn broek los. En dan voel ik het topje van zijn harde penis tussen mijn billen. Eindelijk…”

Over Happy End

Iedere week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën…

Deze Happy End komt uit Flair 46-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden