vliegtuigseks Beeld Getty Images
vliegtuigseksBeeld Getty Images

Happy End: ‘De mensen in het vliegtuig hebben vast niet door dat ik op hem ga zitten’

Elke week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën. Deze week: Lotus (27), die drie jaar verkering heeft met Bas.

“De lichten zijn gedimd op deze lange, intercontinentale vlucht. Ik heb geen idee hoe laat het precies is, omdat ik niet weet in welke tijdzone we vliegen. De stewardessen hebben zich teruggetrokken en iedereen om ons heen is in diepe rust. Ook Bas slaapt in de stoel naast me. Ik ben sowieso geen makkelijke slaper, dus hier lukt het me ook niet echt. Ik besluit Bas wakker te maken, want die rustige sfeer in het vliegtuig doet iets met me.”

“Zullen we...? Mijn hand duikt onder zijn deken en ik wrijf langzaam over zijn kruis. Steeds met iets meer druk, tot hij opeens anders gaat zitten. ‘Wat doe je?’ vraagt hij zacht. ‘Ssst,’ fluister ik in zijn oor, terwijl ik doorga met wrijven over zijn joggingbroek. Ik voel een harde bobbel, hij is al net zo opgewonden als ik. Gelukkig is de stoel naast hem vrij, maar aan de andere kant van het gangpad en achter ons zitten mensen.”

“Ik druk op het knopje en zijn stoel gaat langzaam iets naar achteren. Hij is een beer van een vent, ik ben behoorlijk petite; mochten de mensen achter ons niet slapen, dan hebben ze het vast niet door als ik op hem ga zitten. Ik schuif mijn lange trui-jurk omhoog en doe mijn string uit. Bas pakt mijn slipje uit mijn handen en ruikt eraan. Hij bijt op zijn lip om vooral niet te kreunen, zo opgewonden is hij inmiddels.”

“Mijn hart bonst in mijn keel, bij Bas ook. Ik schuif de deken aan de kant en klim heel zachtjes op Bas’ schoot. Zijn hand duikt meteen tussen mijn benen, terwijl ik me nog probeer te installeren. Eerst duwt hij een vinger bij me naar binnen, dan nog eentje. We proberen allebei zo stil mogelijk te zijn, maar Bas slaakt toch een zucht als ik zijn vingers wegduw en op hem ga zitten. Hij houdt me stevig vast: zijn grote vingers om mijn heupen geklemd. Ik check of ik de deken goed heb teruggeslagen om mijn lichaam en pak een andere om over ons hoofd te doen.

Dan ga ik heel zachtjes draaiend op en neer. Ik draai rondjes om zijn penis terwijl ik omhoog en weer omlaag ga. Zijn vingers knijpen inmiddels in mijn heupen. Het liefst willen we harder en sneller, maar dat gaat niet. Langzaam, geduld. Ik wil gillen en schreeuwen van opwinding, maar ook dat kan niet. Dat dit niet mag, dat tientallen mensen zo dicht om ons heen zitten… Mijn handen rusten op Bas’ gespannen borstkas als ik voel dat hij gaat klaarkomen, en ik daardoor ook…”

Deze Happy End komt uit Flair 45-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden