parenclub Beeld Getty Images
parenclubBeeld Getty Images

PREMIUM

Happy End: ‘De kamer ruikt naar seks en dat windt me nog meer op’

Elke week deelt een lezeres een van haar favoriete fantasieën. Deze week: Carla (37), die getrouwd is met Rutger.

Seks met meerdere mannen

“We zijn allebei wat giechelig als we de parenclub inlopen. Ik weet dat Rutger dit vooral voor mij doet, omdat ik al zo lang droom van seks met meerdere mannen. Om aan alle kanten bemind en genomen te worden. Eigenlijk kan ik nog steeds niet geloven dat hij instemde met een erotische avond waarin ik me helemaal kan laten gaan. Ja, ook met een andere man.

Samen kozen we mijn lingerie uit: een zwart setje transparant kant met een half behaatje. Mijn grote tepels priemen over de rand en ik zie dat ze de aandacht trekken van de aanwezige vrouwen en mannen. Ik draag ook een string en hoge kousen. En high heels, natuurlijk. Nooit eerder voelde ik me zo vrij en zelfverzekerd. Rutger loopt trots naast me door de loungeruimte en ik voel de hete blikken op mijn lichaam. Blikken vol van lust.

Ik zie dat Rutger er ook van geniet, wat me niet verbaast: hij is een pleaser in bed. Mijn genot staat bij hem voorop. Hij wil me zien kronkelen van opwinding. Mijn blik valt op een aantrekkelijke grote man, in een hoek van de kamer op een fluwelen bank. Kaal, met een donkerbruine huid en een brutale glimlach. Ik laat mijn ogen over zijn brede borstkas glijden, zijn strakke buik. En dan die enorme pik in zijn handen.

Hij streelt zichzelf zachtjes, terwijl hij me geil aankijkt. “Wil je met hem?” hoor ik zacht in mijn oor. “Ja,” fluister ik terug, “graag.” Ik glimlach naar de mysterieuze man, terwijl Rutger hem wenkt. Hij staat op. Met z’n drietjes lopen we naar een grote, schemerige kamer.”

Onbekende man

“Meerdere stelletjes zijn hier aan het vrijen. De kamer ruikt naar seks en dat windt me nog meer op. Toch heb ik alleen oog voor Rutger en onze nieuwe sexy vriend, wiens handen soepel over mijn lichaam glijden. “Hebben jullie regels afgesproken?” vraagt hij. Rutger schudt zijn hoofd. “Nee, vanavond niet. Ik wil alleen dat je haar ultiem laat genieten.”

De man grijnst breed terwijl hij me optilt en me vervolgens zachtjes tegen Rutger aan legt. Ik lig met mijn rug tegen Rutgers borst en voel hoe zijn vingers stevig in mijn borsten knijpen. Samen kijken we naar de voor ons onbekende man, die met een vinger mijn string aan de kant schuift. Hij spuugt op mijn clitoris en begint gretig te likken, terwijl hij met een vinger in en uit me gaat.

De stijve pik van Rutger die ik in mijn rug voel prikken, zijn vingers die met mijn tepels spelen, en dan deze prachtige man die me tussen mijn benen kust met zijn volle lippen. Ik probeer het orgasme te rekken, maar er is geen houden aan…”

Iedere week deelt een lezer een van haar wildste fantasieën…Deze Happy End komt uit Flair 47-2022. Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Agnes HofmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden