Seks in de auto Beeld GettyImages
Seks in de autoBeeld GettyImages

PREMIUM

Happy end: ‘’Als je wilt, mag je op mij oefenen,’ zegt de oppasvader’

Elke week deelt een lezer een van haar favoriete fantasieën. Deze week Rinke (24). Ze is single.

Ritje naar huis met de oppasvader

“’Schat, breng jij Rinke alsjeblieft naar huis?’ vraagt Ingrid, de moeder van mijn oppaskinderen. Ik glimlach dankbaar. Het is al half twee ‘s nachts en ik heb echt geen zin om nu nog - in de regen - op mijn fiets te stappen. ‘Kom, ik gooi je fiets wel achterin,’ zegt Arie, nadat Ingrid me heeft betaald voor mijn oppaswerk. Met een fooi, omdat ik ook heb schoongemaakt. ‘Je zorgt zo goed voor ons,’ zegt Arie, als we de oprit afrijden. ‘Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou?’

Ik schiet in de lach, voordat ik uitleg dat ik al een tijdje single ben. ‘En daten is ook geen succes,’ mompel ik. Arie lijkt oprecht verbaasd. ‘Het is zo lastig,’ mompel ik, ‘omdat ik bijna geen ervaring heb. In bed, bedoel ik. Zoenen gaat wel, maar verder heb ik geen idee. En de paar mannen die ik heb gedatet, verwachtten uiteindelijk allemaal Cirque du Soleil-achtige toestanden. Maar ik weet niet hoe,’ fluister ik. Hopelijk stelt hij mijn eerlijkheid op prijs en vertelt hij dit niet tegen Ingrid. Ik zou het echt jammer vinden als ik niet meer mag komen werken, omdat ik dit heb opgebiecht.

Het zijn zulke aardige en keurige mensen. Arie draait een lege parkeerplaats op en zet achterin - in het donker - de auto stil. ‘Hier kunnen we even rustig praten,’ zegt mijn oppasvader lief, terwijl de regendruppels over het voorruit glijden. Hij heeft een begripvolle blik in zijn ogen en legt zijn hand op mijn arm. ‘Wat goed en dapper van je, dat je hier zo open over bent,’ zegt hij. ‘Want ik denk dat ik je wel kan helpen.’ Ik kijk verbaasd op. ‘Hoe dan?’ vraag ik. ‘Ken je een sekscoach?’ Hij schiet in de lach. ‘Nee, maar je betekent zoveel voor mij en voor mijn gezin dat ik wil dat je gelukkig bent.

Geheimpje

Dat jij ook jouw geluk vindt. Ik denk dat het je helpt als jij je meer zelfverzekerd voelt met mannen. Dus als je wilt, mag je op mij oefenen.’ Arie geeft me een ondeugende knipoog. ‘En Ingrid dan?’ vraag ik, zijn gezicht scannend met mijn ogen. Meent hij dit? ‘Die wil ook dat jij happy bent,’ zegt Arie, ‘al is het misschien beter dat we dit geheimpje tussen ons houden,’ fluistert hij. Ik had Arie nooit zo bekeken, omdat hij niet beschikbaar was, maar het is een aantrekkelijke man.

Hij heeft een kaal hoofd, grote bruine ogen en een mooi gebit. Ook zie je goed dat hij een paar keer per week naar de sportschool gaat. ‘Zullen we nu beginnen met oefenen?’ vraagt hij terwijl hij zich naar me toebuigt en me in mijn nek zoent. Ik knik, waarop hij zijn broek losmaakt. Hij legt mijn hand tussen zijn benen en ik voel hem steeds harder worden door mijn aanraking. Ik beweeg mijn hand op en neer.

‘Je mag iets harder knijpen hoor, en iets meer draaien met je hand,’ legt Arie fluisterend uit. ‘Speel met de druk: iets harder als je naar beneden gaat en iets lichter als je naar boven streelt.’ Hij zet zijn stoel in de ligstand, om het voor hem iets meer comfortabel te maken. Ik voel de opwinding door mijn lijf gieren. Dan voel ik Aries hand in mijn nek en hoe hij mijn hoofd lichtjes naar beneden drukt. Ik lik mijn lippen en buig voorover…”

Deze ‘Happy end’ staat in Flair 18-2023. Meer van zulke verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden