Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Erotisch verhaal: Seks met haar charmante sportleraar

Erotisch verhaal: Seks met haar charmante sportleraar

Erotisch verhaal: Seks met haar charmante sportleraar

Het is natuurlijk het cliché der clichés, een crush hebben op je sportleraar. Die van Suus is mooi afgetraind, niet te gespierd, aardig en bovendien zeer charmant. Tijdens de lessen flirten ze er flink op los. Dat Suus een keer een seksdroom over hem heeft, is tot daaraan toe. Dat zal in het echt niet gebeuren, toch?

Flair samen met EasyToys

“Tot die ene dag dat ik in de sportschool kwam. Ik was de enige die ging trainen, het was vrijdagavond. Vanwege mijn nachtdiensten zat ik nog in een raar ritme. Hij zag me, zwaaide en ik kleedde me om. Na een praatje ging ik voor mijn training. Het gebruikelijke regime: benen, billen, buik en armen en na een uurtje zweten was ik klaar.

Flirteriger dan anders

Hij kwam naar me toe en knoopte een gesprekje aan. Het was flirteriger dan anders. “Zo, nu zijn we maar met z’n tweeën hè?”. Een beetje lacherig en nog roder dan ik al was van de training, stamelde ik iets als: “Haha, ja eindelijk” en draaide me om. Hij pakte me bij mijn hand en zei: “Ga je douchen?”. Als ik hem niet zo ontzettend lekker had gevonden, was het hilarisch geweest. Wat een domme vraag.

Maar hij keek me met die mooie ogen aan en ik voelde de grond onder me vandaan zakken. “Eh, ja. Als het mag? Of moet je al weg?”. Hij zei van niet en hield al die tijd m’n hand vast. Ik hield het niet meer en deed een stap dichterbij. Toen zoenden we voor het eerst. Middenin die lelijke sportschool met z’n TL-buizen. Bang dat er toch nog iemand binnen zou komen, deed hij de deur op slot en vertrokken we naar de kleedkamer.

Rug tegen de muur

Hij trok mijn zweterige trainingskleren van mijn lijf en ik trok zijn kleding uit. We gingen onder de douche staan en – nadat ik het ergste zweet van me had afgespoeld – ging ik door mijn knieën om hem te pijpen. Hij kreunde zachtjes en trok me overeind, waarna hij door zijn knieën ging om mij te likken. Ik ging tegen de muur aan staan met mijn rug naar hem toe en krulde mijn billen een beetje op. “Ik droom al over die kont sinds het begin dat je hier binnen kwam”, zei hij. Hij neukte me. Eerst zachtjes, steeds harder. Terwijl hij diep in me stootte, masseerde hij mijn tepels en speelde met m’n clitoris.”

Lees ook: 
Happy End: Hij trok zich af, terwijl hij naar me keek en ik kon niets door de handboeien

Seks in de kleedkamer

“Ik liet hem zitten op het bankje in de kleedkamer en klom bovenop hem, zodat hij vol uitzicht had op mijn borsten. Hij begon ze meteen te likken en ik speelde met mijn clitoris. We zoenden en hij zei dat hij bijna zou komen. Ik stopte niet, ging door en liet mezelf gaan. Ik kwam klaar en doordat ik om hem heen spande, kwam hij ook. Uitgeput zaten we nog een tijdje in elkaar op het bankje, waarna we echt gingen douchen. En toen was het alweer tijd voor ronde twee.”

Teazers Pair Vibrator – 47,50

EasyGlide waterbasis glijmiddel – 7,98

Violet Rabbit VibratorThe Violet Rabbit vibrator – € 47,99

First. Together [S]Experience Starter Set – 34,99

Beeld: Getty Images