Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Happy End > Erotisch verhaal: ‘Seks met onze beste vrienden’

Erotisch verhaal: ‘Seks met onze beste vrienden’

Erotisch verhaal: ‘Seks met onze beste vrienden’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt: soms gewoon lekker om te lezen. Dit keer over een stel dat op na een etentje seks had met hun beste vrienden.

‘Vrouwen zijn mooier’

“Al sinds mijn puberteit vind ik vrouwen ook aantrekkelijk. Ik heb louter relaties gehad met mannen, maar vrouwen vind ik eigenlijk veel mooier. Sensueler, sexier. Toen de beste vriend van mijn man voor het eerst bij ons kwam eten met zijn nieuwe vriendin, voelde ik dat dan ook gelijk. Een lange, slanke vrouw met lang bruin haar en altijd supervrouwelijk gekleed: in tegenstelling tot mijzelf.

De nieuwe vriendin was zó knap

Ik ben een blonde vrouw van 1.60 met blond haar tot op m’n schouders. Een “gewone” Hollandse vrouw. Ik heb nooit aandacht te kort gehad hoor, mannen vonden me altijd leuk, maar deze vrouw was een echte schoonheid. Toen ze weggingen hadden mijn man en ik het daarover en ik merkte dat hij het leuk vond dat ik de vrouw sexy vond. We hadden seks en fantaseerden samen over hoe het zou zijn seks te hebben met hen. Want die beste vriend: da’s ook een stuk, hoor. Een typisch Hollandse man met brede schouders, een beetje een buikje – hij houdt van goed eten – maar dat siert hem.

Etentje met z’n allen

Die ene avond voordat ze kwamen eten had ik wat meer mijn best gedaan. Een strakker, korter jurkje, een beetje decolleté, rode lippen en een sexy lingerie setje. Gewoon voor mezelf én mijn man. Ze kwamen binnen en we kletsten wat over koetjes en kalfjes. De wijn vloeide rijkelijk en de gesprekken werden vrijer.

‘Wij zijn swingers’

Ze vertelden dat ze swingers waren: ze hadden wel eens seks met andere mensen. Altijd samen, maar dan met andere stellen. Mijn man en ik keken elkaar aan en met een blik wisten we genoeg: dat wilden wij met hen. Na het eten zaten we aan tafel. Ze zei tegen me: “Wat zie je er sexy uit vanavond”. Ik stamelde iets van dankjewel en werd zo rood als de wijn in m’n glas.

Zoenen met een vrouw

Haar man beaamde het en mijn man zat triomfantelijk te lachen. Het gesprek ging daarna over onze seksuele vrijheid en of ik wel eens met een vrouw was geweest. Ik gaf toe dat het lang geleden was, maar dat het in m’n studententijd wel eens was voorgekomen. Ze vroeg of ze me mocht zoenen. Ik keek mijn man aan, die vond het wel wat en toen gebeurde het. Ze zoende me. Ze zat naast me en de twee mannen tegenover ons. “Wow”, hoorde ik mijn man kreunen.

Al snel gingen we verder. Ze streelde me en zei: “Wil je dit?”. Ik knikte van ja. Ineens stond haar man achter me: “En mij ook?”. “Ja, maar kom jij er ook bij”, zei ik tegen mijn man. We zoenden om en om met elkaar, alleen de mannen zoenden elkaar niet. Het was een wirwar van armen, benen en tongen: anders kan ik het niet omschrijven.

‘Ik pijpte de beste vriend van m’n man, hij keek’

Wij vrouwen gingen naast elkaar op tafel zitten en de mannen hadden geruild. De beste vriend van mijn man stond in z’n onderbroek en ik zag z’n erectie. “Raak maar aan”, zei z’n vriendin tegen me. Dat deed ik en ik vond het zó geil dat mijn man en zijn vriendin meekeken. Ik trok z’n broek uit en pijpte hem, terwijl zijn vriendin z’n ballen vasthad en met mijn borsten speelde. Mijn man was gaan zitten en trok zich langzaam af.

‘Mijn man gleed zo in haar’

Zijn vriendin liep naar mijn man en gleed in een keer boven op hem. Blijkbaar droeg ze geen slipje. Ik keek ernaar en knipoogde naar mijn man. Ik lag inmiddels op de keukentafel met m’n benen gespreid. Z’n beste vriend kwam in me en ik kreunde het uit. Daarna kwam zijn vriendin boven me hangen, terwijl ik haar likte. Daarna was het de beurt aan mijn eigen man om mij te nemen. Haar man kwam achter haar staan, zodat ze met haar hoofd boven mij hing. We zoenden en ik begon met m’n clitoris te spelen.

Lees ook: 
Erotisch verhaal: ‘Net een pornofilm: seks op de behandeltafel met de fysio’  

Bijna weer een etentje

Mijn man hijgde: “Jezus, ik kom zo”, zei hij. Ook de beste vriend van m’n man gaf aan bijna klaar te komen. Zijn vriendin kwam naast me liggen op tafel en we hielpen elkaar tot een hoogtepunt, terwijl onze mannen ons nog steeds neukten. Toen we allemaal waren klaargekomen en onze kleding aandeden, vonden wij het toch een beetje ongemakkelijk. Zij niet, ze waren dit gewend. Ze bedankten ons voor de “heerlijke” avond, gaven een kus en gingen weg. Dat is nu twee weken geleden en over twee weken hebben we bij hen thuis afgesproken. Ik kan niet wachten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: anoniem | Beeld: Getty Images