Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Politiemedewerker op non-actief gesteld voor uitlekken informatie Lil Kleine

Politiemedewerker op non-actief gesteld voor uitlekken informatie Lil Kleine

Politiemedewerker op non-actief gesteld voor uitlekken informatie Lil Kleine

In Amsterdam is een politiemedewerker op non-actief gesteld. Dit omdat deze persoon mogelijk informatie over Lil Kleine lekte aan een juicekanaal. Nadat Shownieuws dit bericht naar buiten bracht, is het nieuws bevestigd door een woordvoerster. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar de zaak. 

Snapchat-gesprekken

Dat betekent dat de medewerker ‘in afwachting van de zaak’ is geschorst. Shownieuws vertelde eerder al dat het zou gaan om screenshots van Snapchat-gesprekken waarin een medewerker van de politie beschrijft ‘hoe de rapper zich zou voelen in de cel’. De informatie is terecht gekomen bij juicekanaal ‘Reality FBI’.

Lees ook
Contactverbod Lil Kleine en Jaimie Vaes: ‘Ik zie dat ik mijzelf niet ben geweest en verkeerd heb gehandeld’

Onderzoek loopt

De woordvoerster kan echter niet bevestigen dat het daadwerkelijk om screenshots van Snapchat-gesprekken gaat en dat deze gelekt zouden zijn. Dit omdat het onderzoek nog loopt. Over de inhoud van de gesprekken wordt ook nog niks losgelaten. Het enige wat we wel zeker weten is dat het in de gesprekken over Lil Kleine gaat. Hij zat in maart vast voor verdenking van mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes. Zolang het onderzoek loopt zal de desbetreffende politiemedewerker op non-actief staan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Gettyimages