Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Monique en André zijn klaar voor een tweede kindje

Monique en André zijn klaar voor een tweede kindje

Monique en André zijn klaar voor een tweede kindje

Monique Westenberg zat in een rollercoaster van emoties afgelopen jaar. Nu alles weer goed is tussen Monique en André wil ze graag een tweede kindje krijgen.

Zo vertelt ze in een openhartig interview in het nieuwe nummer van LINDA.

Eentje erbij

Ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. ‘Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren’, zo vertelt ze.

Nog voor de zomer van vorig jaar heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Monique: ‘We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.’ Ze doelt op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland.

Lees ook: Monique Westenberg: ‘Toen ik hoorde dat het om Bridget Maasland ging wist ik genoeg, dat gaat ‘m nooit worden’

Vonk

Op dit moment gaat het weer goed tussen Monique en haar liefde. Ze genieten volop van hun gezin. Wanneer de vonk weer over sloeg tussen de twee? Op Curaçao volgde in februari de ommekeer. De twee vonden hun liefde voor elkaar terug, ondanks dat Bridget toen ook op het eiland was. ‘We hadden afgesproken op het strand, zodat hij Dré kon ophalen. Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over’, aldus Monique. Lees daar hier meer over.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress