Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Ex laat Monica Geuze dochtertje komende jaren ‘alleen’ opvoeden na breuk

Ex laat Monica Geuze dochtertje komende jaren ‘alleen’ opvoeden na breuk

Ex laat Monica Geuze dochtertje komende jaren ‘alleen’ opvoeden na breuk

Met een dochtertje van pas anderhalf jaar een relatie verbreken, is niet bepaald een ideale situatie. Toch hakten vlogster Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk eind vorig jaar de knoop door: de koek was op. Nu lijkt de kleine Zara-Lizzy haar vader nog meer te moeten gaan missen dan een kind na de gemiddelde relatiebreuk. Lars vertrekt namelijk naar de andere kant van de wereld.

Zuid-Korea

De voetballer vervolgt zijn sportcarrière in Zuid-Korea, zo werd woensdag bekend. De 28-jarige Lars, die al enige tijd bezig was met het afronden van de overgang, heeft voor twee seizoenen getekend bij een club in Azië. De spits voetbalde in Nederland bij Sparta Rotterdam.

Tranen bij Monica

In haar nieuwste vlog laat een snikkende Monica weten het vertrek lastig te vinden. “Het is zo’n raar en dubbel gevoel. We waren natuurlijk al gewoon uit elkaar, maar hij is wel Zara-Lizzy’s vader. Ik weet niet zo goed hoe ik ermee om moet gaan. Ik gun Lars zijn carrière en ik hoop dat hij er het beste van maakt daar, maar het heeft natuurlijk wel veel consequenties voor mij en onze dochter”, aldus Monica op de dag dat ze Lars heeft uitgezwaaid op het vliegveld. “Ik ga proberen positief te blijven en mijn leukste zelf te zijn voor haar [Zara-Lizzy, red.], maar ik heb me weleens beter gevoeld.”

Lees ook
Monica Geuze openhartig over breuk: ‘Ik schaamde me dat we therapie nodig hadden’

Dochter op nummer één

Afgelopen november werd bekend dat Monica en Lars een punt achter hun relatie hadden gezet. “Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan”, stelden Monica en Lars destijds in een korte verklaring. “Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer één staan!” Niet lang daarna nam Monica een openhartige vlog op over de breuk, waarin ze onder meer onthulde dat er relatietherapie geprobeerd is, iets waar ze zich voor schaamde.

Transfer reden van breuk?

De Telegraaf suggereerde eerder dat een transfer van Lars naar het buitenland mogelijk een breuk tussen het tweetal zou veroorzaken. Vlak voor het nieuws over de breuk naar buiten kwam, vertelde Monica in Grazia nog dat ze haar vriend niet blind achterna zou reizen als hij een verre transfer zou maken. “Als het een fijne, zonnige bestemming is waar ik mijn eigen ding kan blijven doen, prima. Maar Lars kreeg afgelopen zomer een aanbieding uit Iran: een no-go”, aldus Monica toen.

Lees ook
Monica Geuze schrikt van gewichtstoename: ‘Echt niet oké’

‘Er is Face-Time’

“Ik gun hem alles en als hij vindt dat hij moet gaan, dan moet hij dat ook zeker doen. Zara-Lizzy en ik redden het wel. Ik ben hartstikke flexibel, onze dochter is nog jong en er is Face-Time. Maar als ik het niet zie zitten, dan ga ik niet met hem mee”, vertelde de vlogster. Nu de twee hun relatie hebben verbroken en Lars een nieuw contract heeft getekend, wordt dat scenario werkelijkheid: Zara-Lizzy zal haar vader lang moeten missen en hem voornamelijk zien via Face-Time. Datzelfde geldt uiteraard voor Lars’ oudere zoontje Mason (4), uit een eerdere relatie.

Monica’s emotionele vlog:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

EVERYTHING❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP