Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Happy end: ‘Bootycall werd zoomcall’

Happy end: ‘Bootycall werd zoomcall’

Happy end: ‘Bootycall werd zoomcall’

Erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt. Soms gewoon lekker om te lezen. Deze keer over een bootycall die uitliep in een zoomcall.

Vrijdagnacht, 3 uur. Ik kon niet slapen. Via Tinder checkte ik leuke mannen in de buurt, maar dir kon ik nergens vinden. Ik opende whatsapp en zag hem; mijn fling van een aantal jaar geleden. Ik klikte hem aan om zijn profielfoto te bekijken, maar ik drukte per ongeluk op bellen. Snel hing ik op, maar hij had het al gezien.

Profielfoto checken werd belletje

“Hey”, stuurde ‘ie. Ik antwoordde dat het per ongeluk was. “Wilde je m’n profielfoto checken?”. Zó blij met een schermpje ertussen. Nou eh ja, zei ik – veel brutaler dan ik me voelde. “Of was een bootycall?”, zei hij toen. Zo mogelijk werd ik nog roder. Ik stuurde een lachende emoticon terug en toen belde hij mij. “Niet per ongeluk”, zei hij toen ik niet opnam.

Bootycall naar zoomcall

Dus we belden en hadden het al snel over of we alleen waren en of we verkering hadden. Allebei single, allebei alleen in het holst van de nacht én allebei wakker. Nadeel: deze goddelijke man woont in Groningen en ik in Amsterdam. “Zullen we van de bootycall een zoomcall maken?”, vroeg hij. En dat deden we.

Ontblote belgenoot

Ik opende Zoom en toen mijn belgenoot in beeld kwam zag ik dat ‘ie al ontbloot was. Tering, echt nog net zo knap als vroeger. Langzaam trok hij zich af voor de camera en moedigde mij aan ook mijn kleren uit te trekken.

De satisfyer erbij

Dat deed ik en op de een of andere manier voelde het feit dat dit via beeldbellen was nog veel intenser. Juist omdat je de gevaren kent. Hij gaf me instructies over wat ik moest doen en ik volgde die op: “Vinger jezelf en laat me meekijken”. Hij trok zich af en speelde met zijn ballen. “Kom je al bijna?”, kreunde hij. Ik zei van niet en hij vroeg of ik er een seksspeeltje bij wou pakken. Ik pakte m’n satisfyer – jeweetwel, dat ding met zuigkracht – en zette hem op m’n clit.

“God wat geil”, stamelde hij. “En wat ben je mooi”. Terwijl ik mn tepels streelde, naar hem keek en mezelf bewerkte met de satisfyer – kwam ik klaar. Precies op dat moment kwam hij ook. Een beetje zaad belandde op de webcam en hij lachte: “Snel weer? Slaap lekker – zoombootycall van me.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images