Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Nog 96 dagen tot het feest begint en de grootste kerstwinkel in het land is nu geopend

Nog 96 dagen tot het feest begint en de grootste kerstwinkel in het land is nu geopend

Nog 96 dagen tot het feest begint en de grootste kerstwinkel in het land is nu geopend

Herfst is bijna officieel begonnen, het wordt eerder donker buiten en het kwik daalt. Dat betekent dat we nog maar aan één ding denken… Kerstmis komt eraan! Je houdt ervan of niet, maar het is toch echt al te merken in de winkels. Plus, de grootste kerstwinkel van Nederland is al te bezoeken. 

Grootste kerstwinkel Nederland

Goed nieuws voor de kerstliefhebbers dus. Nieuwe decoratie kan al in huis gehaald worden. Dat moet je eigenlijk wel doen bij Christmas Village Scheveningen. De winkel beslaat namelijk duizend vierkante meter met alleen maar kerstspullen! Het walhalla voor de kerstfanaten, dus. Alles rondom kerst is daar te vinden. Van kerstbomen en ballen tot warme chocomel en kerstkransjes aan toe.

Tijd voor een kerstsfeer

Deze zomer was eigenlijk echt om te huilen. Vaak regen en we hebben maar weinig mogen genieten van de warme zonnestralen. Daarom hebben mensen al sneller zin in kerst.  De zomer was zo’n flop, dat we maar wat graag de slingers ophangen voor een potje gezelligheid met Kerstmis. Daarom is Christmas Village dit jaar eerder geopend dan anders. Normaal gesproken gaat de winkel pas in oktober open. Bovendien is het juist goed voor je om nu al je kerstdecoratie op te hangen, want je schijnt er gelukkiger van te worden. Waar wacht je nog op?

Lees ook
Zin in Kerstmis? Déze kerstfilms verschijnen de komende maanden op Netflix

Daguitje

Al zin om kerstdecoratie te shoppen? Let goed op, want dit zijn de openingstijden. Tot nu is Christmas Village van donderdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur open. In november kun je al vanaf dinsdag terecht en in december kun je iedere dag van de week komen kijken, shoppen en genieten. Tijd genoeg om kerstspullen in te slaan, maar wie niet kan wachten, kan dus nu al gaan. Kerstdecoratie shoppen in september moet kunnen, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: GettyImages