Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Het ‘Flair Zomerboek’ ligt in de schappen! Het beste vermaak voor de heetste dagen

Het ‘Flair Zomerboek’ ligt in de schappen! Het beste vermaak voor de heetste dagen

Het ‘Flair Zomerboek’ ligt in de schappen! Het beste vermaak voor de heetste dagen

Luie tuinstoel, koud drankje, bladeren maar! Het gloednieuwe, extra dikke ‘Flair & VIVA Zomerboek’ ligt weer in de schappen. Van ontroerende persoonlijke verhalen tot aan luchtige beautytips voor als het 30 graden is: dit is wat je nodig hebt. 

Dubbel zo leuk

Normaal gesproken werkt de redactie van Flair, net als die van VIVA, natuurlijk aan ons eigen, heerlijke, wekelijkse magazine, maar af en toe slaan we de handen – helaas nu voor de állerlaatste keer – maar wat graag ineen. Met twee teams bezorgen we jou immers twee keer zoveel leesplezier, vermaak en #genietings.

Te veel om op te noemen

Deze dikke special staat barstensvol mooie, heftige en smeuïge real life-verhalen (maar liefst 12 stuks), zonnige shoppings waar je hebberig van wordt en vermakelijke puzzels die je scherp houden tijdens de heetste dagen van het jaar. En jawel, kleurplaten voor volwassenen. Top voor op vakantie als je eindelijk eens vol de tijd hebt om te lezen. Over vrouwen die het liefst hele dagen in de zon liggen, bijvoorbeeld. ‘Dan zie ik er later maar uit als een leren tas’. Over reisirritaties: wie kent ze niet? En Dominique vertelt hoe ze op haar vakantie de tsunami overleefde in Thailand.

Lees ook
Het 1000e nummer van Flair: doe mee en win te gekke prijzen

Een zomer lang leesvoer

We hópen natuurlijk dat je lekker lang geniet van deze fijne special. Gelukkig is de zomer is pas nét begonnen.

Ons hagelnieuwe Zomerboek ligt vanaf woensdag 30 juni 2021 in de schappen. Bestellen kan via deze link. Voor slechts 6,25 euro ploft-ie bij je op de mat.

 

Beeld: Sanne Bakker