Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Geen categorie > Deze kristallen helpen je een handje in de liefde: ‘Ook bij liefde voor jezelf’

Deze kristallen helpen je een handje in de liefde: ‘Ook bij liefde voor jezelf’

Deze kristallen helpen je een handje in de liefde: ‘Ook bij liefde voor jezelf’

Kristallen zijn niet alleen voor de sier of decoratie in huis, maar ze kunnen nog veel meer dan dat. Ze kunnen veel effect hebben op je leven, dus ook in je liefdesleven. Heb jij op dit moment hulp nodig in de liefde? Geen zorgen, want wij hebben voor je op een rijtje gezet welke kristallen je daarvoor in huis moet nemen.

Smaragd

Deze kristal heeft niet alleen een mooie heldergroene kleur, maar is ook een hele bekende. De smaragd zal een positieve invloed hebben op je relaties en vriendschappen. Omdat deze kristal verhelderend werkt, komt er meer balans in de relaties met de mensen om je heen. De kristal heeft effect op positiviteit, oprechtheid, openheid, liefde, inspiratie en laat je genieten van het leven.

Robijn

De robijn heeft niet alleen effect op je liefdesleven, maar ook straalt deze kristal liefde uit. De kristal is te herkennen aan de rode kleur en heeft ook zeshoekige cilindervormen. Met de robijn zal je merken dat je relatie een flinke boost krijgt, maar ook een goeie sfeer in wat voor situatie dan ook. Deze kristal zorgt voor een positieve houding, seksuele activiteit, spontaniteit, enthousiasme, motivatie en passie.

Hematiet

Op date gaan is naast leuk zijn, soms ook best spannend. Heb jij daar ook een beetje moeite mee? Dan is de hematiet perfect voor jou. Het geeft je een beschermend en moedig gevoel, daardoor word je een stuk zelfverzekerder. De hematiet word ook wel de roodijzersteen genoemd. De kristal is roodbruin en zwartgrijze kleur. De hematiet is niet per se gemaakt voor de romantiek, maar meer voor zelfvertrouwen, zelfrespect en kracht. Wat immers ook belangrijk is, als het gaat om daten en relaties.

Lees ook
Zelfmaak IJskristallen

Rozenkwarts

We hebben de laatste voor het beste gelaten, want dit is dé kristal van de liefde. Net zoals dat de Eiffeltoren bij Parijs hoort, hoort de rozenkwarts bij de liefde. De kristal trekt relaties aan als een magneet. Relaties, maar ook vriendschappen trekken zich toe naar de rozenkwarts. Ook heeft deze kristal een groot impact en effect op het hart chakra, dat betekend dat het hart openstaat om liefde te geven en te ontvangen. De hart chakra hebben de robijn en smaragd kristal ook. De steen is een doorschijnende roze kleur. De energie ervan is liefdevol en zacht, daardoor zal verdriet ook verzacht worden. Rozenkwarts helpt niet alleen in de liefde met de mensen om je heen, maar ook liefde voor jezelf.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages