Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Vlog Kirsten: Zó vieren ze de verjaardag van Jackie én Nick doet de Surströmming challenge

Vlog Kirsten: Zó vieren ze de verjaardag van Jackie én Nick doet de Surströmming challenge

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering geeft ze je als Flair-lezeres een inkijkje in haar boeiende privéleven. Samen met haar man Nick en hun 3 kinderen, Nikki, Julian en Jackie, maken ze een hoop mee. Zelfs in deze coronatijd.

Verjaardag Jackie

Deze keer deelt ze met ons hoe ze de verjaardag van dochter Jackie vieren, geheel coronaproof. En… Man Nick gaat de bekende challenge aan, waarin BN’ers wordt gevraagd een hele vies ruikende vis te eten. Het heet de Surströmming challenge, wat letterlijk vertaald zure haring betekent. Het is een traditioneel Zweeds gerecht dat uit gefermenteerde (gegiste) oostzeeharing bestaat. Maar… Als je alleen het blikje al opent, zul je kotsmisselijk worden van de geur. Nick gaat samen met zijn zangpartner Simon deze uitdaging aan, om geld in te zamelen voor het Prinses Máximacentrum. Het idee komt van Bas Smit en John Ewbank, die al weken een hoop BN’ers hebben weten te strikken. Kirsten heeft de grappigste beelden voor ons verzameld… Lach mee én steun het goede doel natuurlijk ook met een klein Tikkie.

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten en Nick doen twee té leuke uitjes op één dag met hun kinderen

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker