Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Lilian heeft een persoonlijk gesprek met haar behandelend arts: ‘Het is toch wel een heel eenzaam traject’

Lilian heeft een persoonlijk gesprek met haar behandelend arts: ‘Het is toch wel een heel eenzaam traject’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 38 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die om de week verschijnt.

Lilian heeft een cyclus moeten overslaan, en dat heeft voor haar ook zo gevoeld. Ze heeft een gesprek in de kliniek met haar behandelend arts, even een check-up om te kijken hoe het met haar gaat. Dat viel haar toch best wel zwaar, want het is toch wel een heel eenzaam traject. Daarom krijgt Lilian nu ook een gesprek met een maatschappelijk werkster. En verder heeft Lilian een facetime gesprek met een van haar trouwe volgers.

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Lilian is 38 en wil zonder man een baby. Ze start met een IVF-traject: ‘Waar ben ik aan begonnen?’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Celine Sussot