Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Eén jaar na dat Lilian begon aan haar avontuur: ‘Ik begin aan het IVF-traject’

Eén jaar na dat Lilian begon aan haar avontuur: ‘Ik begin aan het IVF-traject’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 38 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die – normaal gesproken – om de week verschijnt. Sinds dat avontuur enige tijd geleden een verdrietige wending kreeg, is dat echter even anders.

In de vlog van 8 augustus gaf Lilian een update na haar buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Gelukkig vertelt ze in de update dat ze mentaal en fysiek weer goed is hersteld. De doktoren hebben tijdens de operatie haar rechter eileider verwijderd. Tijdens het onderzoek van haar eileider is er gekeken of er verklevingen waren of andere problemen wat de buitenbaarmoederlijke zwangerschap kunnen veroorzaken. Gelukkig was alles goed en vertelt Lilian in haar nieuwste vlog dat ze gaat beginnen aan het IVF traject.

Lees ook
Lilian geeft update na buitenbaarmoederlijke zwangerschap: ‘Ik wilde er niet lang in blijven hangen’

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker