Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Lilian voelt zich na deze inseminatie voor het eerst écht anders: ‘Héle pijnlijke borsten’

Flair TV: Lilian voelt zich na deze inseminatie voor het eerst écht anders: ‘Héle pijnlijke borsten’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 38 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die om de week verschijnt. In aflevering veertien gaat Lilian op onderzoek uit naar een verklaring voor de hevige krampen die ze ervaart na een inseminatie én is het tijd voor een nieuwe (en misschien wel spannender dan ooit) zwangerschapstest.

Zenuwen 2.0

Lilian voelt zich voor het eerst in al die maanden na het insemineren namelijk anders dan anders: al na een paar dagen kreeg ze enorm pijnlijke borsten. Zou het ditmaal dan echt? Omdat de voorgaande teleurstellingen maken dat Lilian zich niet te veel wil verheugen op goed nieuws, informeert ze vast naar andere mogelijkheden als ook deze inseminatie mislukt blijkt. Wanneer mag ze bijvoorbeeld starten met ivf? Gesteund door een vriendin waagt Lil zich weer aan een nieuwe zwangerschapstest, waarbij ze de zenuwen nog maar nauwelijks de baas is.

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Flair TV: Lilian laat op confronterende wijze zien of nieuwe inseminatie gelukt is

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker