Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Lilian aangeslagen door 3e mislukte inseminatie en… hóe nu verder? ‘Het zaad is op’

Flair TV: Lilian aangeslagen door 3e mislukte inseminatie en… hóe nu verder? ‘Het zaad is op’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 37 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die om de week verschijnt. In aflevering acht viert Lilian haar 38e verjaardag en de kerstdagen. Feestjes die ze het liefst wilde vieren met mooi babynieuws…

Eenzaam avontuur

…Maar helaas. Ook poging drie blijkt mislukt. In deze vlog vertelt Lilian openhartig over weer een nieuwe teleurstelling en dat ze daar nu toch verdrietiger om was dan de keren daarvoor. Niet zo zeer omdat er nog geen baby komt, maar omdat er niemand is om het leed mee te delen of die haar moed in praat voor weer een nieuwe poging. “Ik merkte ditmaal dat ik het heel eenzaam vond.” Na een flinke pot janken moet Lilian beslissen: hoe nu verder, want het zaad van haar donor is op.

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Flair TV: Is drie keer scheepsrecht? Tijd voor Lilian’s derde inseminatie met haar allerlaatste donorzaad

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker