Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Lilian verhuist en geeft een hometour: ‘Hopelijk wordt dit ooit de babykamer’

Flair TV: Lilian verhuist en geeft een hometour: ‘Hopelijk wordt dit ooit de babykamer’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 38 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die om de week verschijnt. Nadat we afgelopen keer zagen dat Lilian na haar één-na-laatste inseminatie hoop begon te verliezen, heeft ze ditmaal gelukkig genoeg aan haar hoofd om alles even helemaal los te laten.

Andere dingen aan d’r hoofd

In de nieuwste aflevering van Lil wil een baby is te zien hoe Lilian haar sfeervolle studio aan de Vecht helemaal heeft ingepakt en klaar is voor haar verhuizing. Althans, enorme hoofdpijn speelt haar parten en het warme weer helpt allesbehalve mee. Zelf wijt ze dat aan het “teveel hooi op haar vork nemen”. Naast een duur en eenzaam avontuur als gevolg van haar sterke kinderwens, is verhuizen natuurlijk ook niet niks. Voor de verandering zijn wel haar nieuwe huis (wat een heerlijke plek!) en alles wat er bij de verhuizing komt kijken on top of mind. Éven denkt Lilian niet aan inseminaties, of de achtste keer wel of niet mislukt is en het feit dat er nog maar één kans is als er opnieuw geen bevruchting heeft plaatsgevonden. Wellicht komt dat loslaten het proces ten goede?

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Bekijk ook
Flair TV: tijd voor inseminatiepoging 8, maar Lilian is er niet zo mee bezig: ‘Begin hoop te verliezen’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker