Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Waar blijft de tijd? Dochter Nick & Kirsten Schilder blaast tien kaarsjes uit

Flair TV: Waar blijft de tijd? Dochter Nick & Kirsten Schilder blaast tien kaarsjes uit

Op Flair TV verschijnt iedere zondag een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe vlog van de brunette voor je klaar, waarin te zien is hoe ze met haar gezin de tiende verjaardag van dochter Nikki viert.

Verjaardag dochter Nick en Kirsten Schilder

Het is deze week feest in huize Schilder, want dochter Nikki mag alweer tien kaarsjes uitblazen! De ballonnen en slingers worden uit de kast getrokken om het zo gezellig mogelijk te maken thuis en natuurlijk wordt er een overheerlijke taart op tafel getoverd om de verjaardag van de tiener – want ja, dat is ze nu ineens: een tiener – zo goed mogelijk te vieren. En hoewel dat er natuurlijk anders aan toegaat dan andere jaren, mag de pret niet drukken. Kirsten: “Wij maken er een feestje van.”

De tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Bekijk ook
Flair TV: Kirsten en Nick Schilder gaan romantisch nachtje weg zónder kids

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker