Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: Lilian moet onverwachts een inseminatie missen, maar houdt hoop: ‘Dít is de laatste test’

Flair TV: Lilian moet onverwachts een inseminatie missen, maar houdt hoop: ‘Dít is de laatste test’

Wat als je een grote kinderwens hebt, maar geen man op het moment dat de tijd begint te dringen? Lilian is 38 en probeert via een zaaddonor zwanger te worden. Speciaal voor Flair houdt ze over dit spannende en bijzonder persoonlijke avontuur een vlog bij, die om de week verschijnt. In aflevering veertien zien we in eerste instantie een teleurgestelde Lilian, omdat haar zevende inseminatie haar door de neus geboord is. Het dúúrt allemaal al zo lang…

Pauze

Om de drie inseminaties krijgt een cliënt een gesprek met haar behandelend arts. Lilian wist dit, maar toen bleek dat haar arts pas na haar ovulatie tijd zou hebben, kreeg ze te horen dat ze de inseminatie deze maand dus over moest slaan. De zoveelste teleurstelling in dit emotionele traject… Gelukkig ziet Lilian snel in dat dit misschien wel zo moest zijn en een pauze haar goed kan doen. Ze ondergaat behandelingen om zo zen mogelijk te worden én heeft ondanks dat er nog geen baby in zicht is, de uitzet al bij elkaar gesprokkeld. Want hoop doet leven.

Inspiratiebron voor vrouwen

Lilian hoopte altijd halverwege de dertig al moeder te zijn van twee of drie kinderen met een leuke vent aan haar zijde. Maar vijf jaar geleden ging haar relatie uit. Inmiddels heeft ze alles weer helemaal op een rijtje: een gezonde levensstijl, een goede baan als zelfstandige en een fijn huis in Utrecht, maar die nieuwe liefde komt maar niet. De naderende ‘houdbaarheidsdatum’ van haar eierstokken deed Lilian een belangrijk besluit nemen: ze gaat er in haar eentje voor. “Ik kan niet in mijn eentje verliefd worden, daar zijn twee mensen voor nodig. Maar ik kan wel in mijn eentje een kindje krijgen.” Door het spannende avontuur met de lezeressen van Flair te delen, hoopt Lilian iets te kunnen betekenen voor andere vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten.

Lees ook
Flair TV: Lilian voelt zich na deze inseminatie voor het eerst écht anders: ‘Héle pijnlijke borsten’

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker