Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: illustrator Jill Schirnhofer geeft Kirsten Schilder tekenles én laat zien hoe je mindful kunt doodelen

Flair TV: illustrator Jill Schirnhofer geeft Kirsten Schilder tekenles én laat zien hoe je mindful kunt doodelen

Op Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de vierde vlog van de brunette te zien, waarin ze tekenles krijgt van Jill Schirnhofer.

Doodelen met Jill Schirnhofer en Kirsten Schilder

In alweer de vierde aflevering van Kirsten uit haar comfortzone op Flair TV is te zien hoe Kirsten Schilder bezoek krijgt van Jill Schirnhofer, voornamelijk bekend van haar eigen kinderprogramma Jill. Samen met de illustrator gaat Kirsten doodelen: een soort yoga en meditatie voor je hersenen, zo legt Jill uit. Daar voegt ze aan toe: “Vaak als ik gestrest ben, ga ik tekenen zónder na te denken.”

Kleur jezelf mindful

Jill gaat in de video aan de slag met Kirsten. Ze geeft haar de beste tips om leuke tekeningen te maken én daarbij helemaal tot rust te komen. En het leuke is: ook jij kunt losgaan met het boek Kleur jezelf mindful. Houd Flaironline.nl/acties in de gaten voor een toffe winactie óf bestel het boek van Schirnhofer hier.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Lees ook
Flair TV: zo maak je met slechts een paar ingrediënten de lekkerste crispy chicken bites

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.