Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Flair TV > Flair TV: styliste Lonneke Nooteboom creëert overzicht in de kledingkast van Kirsten Schilder (én deelt tips!)

Flair TV: styliste Lonneke Nooteboom creëert overzicht in de kledingkast van Kirsten Schilder (én deelt tips!)

Op ons nieuwe kanaal Flair TV verschijnt iedere twee weken een nieuwe vlog van niemand minder dan Kirsten Schilder. In iedere aflevering is te zien hoe de Monnickendamse een uitdaging aangaat die buiten haar comfortzone valt. Vanaf vandaag is de derde vlog van de brunette te zien, waarin te zien is hoe ze samen met styliste Lonneke Nooteboom haar kledingkast onder handen neemt.

Kast uitmesten met Kirsten Schilder

In de nieuwste aflevering van Kirsten uit haar comfortzone op Flair TV is te zien hoe Kirsten Schilder de hulp van Lonneke Nooteboom inschakelt. Ze is namelijk het overzicht over haar garderobe kwijt, doordat bijvoorbeeld haar zomer- en winterkleding door elkaar in de kast hangt. Het resultaat: iedere ochtend kost het weer onnodig veel tijd om er een leuke outfit uit te trekken. De styliste gaat samen met Kirsten door haar kledingcollectie heen én heeft een paar handige tips om ook in jouw kast weer orde te creëren.

‘Kirsten uit haar comfortzone’

In Kirsten uit haar comfortzone gaat Kirsten op een persoonlijke ontdekkingstocht. Zo gaat ze onder andere salsadansen, leert ze koken (want dat kan ze niet) en neemt ze gitaarles. Kirsten: “Als kind leer je elke dag nieuwe dingen en als volwassene, zeker als je negen jaar lang fulltime moeder bent, neemt dit op een of andere raadselachtige manier af. Het ondernemen van iets nieuws is niet alleen leuk, maar je moet je ook ontvankelijk opstellen en fouten durven maken. In m’n nieuwe vlog test ik nieuwe bezigheden. Ik heb er zin in om mijn ervaringen te gaan delen en misschien brengen ik kijkers wel op het idee om nieuwe hobby’s of andere avonturen aan te gaan.”

Lees ook
Flair TV: met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijke, easy chocolademousse

Naast Flair TV ook Flair Voice

Zoals je weet hebben we onlangs Flair TV gelanceerd, maar wist je ook dat je sinds kort Flair kunt praten? Voor je dagelijkse horoscoop of huishoudtips klop je nu heel handig via Google Assistent of Google Home bij ons aan. Het enige wat je nodig hebt, is je telefoon of een smart speaker. Hoe dat werkt? Het is heel simpel, in drie stappen praat jij in een handomdraai met Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.